Maailmakuulut vaellusreitit, upeat näkymät, fantastinen ruokakulttuuri ja mahtavia luontokokemuksia. Alpit eivät ole ainoastaan laskettelua, puuterilunta ja afterskitä. Listaamme parhaat vaellusreitit Alpeilla! Miten olisi esimerkiksi Itävalta tai Italia tänä kesänä?

Hikers in Val Gardena
Vaella Val Gardenan suurenmoisessa luonnossa.

Itävalta


Bad Gastein – yksi Itävallan kauneimmista matkakohteista


Bad Gastein - summer, viewBad Gastein on oikea alppi-idylli.


Vain 1 tunnin ja 22 minuutin päässä Salzburgista löytyy suosittu kylpyläkaupunki Bad Gastein. Gasteinerdalen kuuluu Hohe Tauernin kansallispuistoon, joka tarjoaa peräti 600 km vaellusreittejä. Toisin sanoen täällä on taatusti jokaiselle jotakin – riippumatta siitä, haetko yksinkertaisempia kävelyretkiä vai vaativia ja haastavia alppivaelluksia.


Jos kyllästyt vaikuttaviin näkymiin, vaellussauvoihin ja laiduntaviin lehmiin, sekä Salzburg että Venetsia ovat tarpeeksi lähellä voidaksesi tehdä niihin päiväretkiä!


Italia


Cervinia – kesäparatiisi, josta on näköala Matterhornille


Cervinia - View of Matterhorn and lakeCervinian luonto ja näkymät ovat hämmästyttävät – välttämätön kokemus aktiiviselle matkustajalle.


Aosta-laaksossa, 2050 metriä merenpinnan yläpuolella, sijaitsee tunnettu Cervinia – suosittu matkakohde niin hiihtäjille kuin niillekin, jotka haluavat vaeltaa, harrastaa koskenlaskua tai pelata golfia. Cervinian ja Matterhornin alue on tunnettu myös pyöräilymahdollisuuksistaan. Tänne tulee paljon pyöräilyn harrastajia ympäri maailmaa kokemaan upeita pyöräilyreittejä.


Jos olet kiinnostunut golfista, löydät Italian korkeimmalla sijaitsevan 18-reikäisen kentän aivan Cervinian ulkopuolelta. Täällä on myös yli 200 km vaellusreittejä niin aloittelijoille kuin ammattilaisillekin. Vaellusreitit tarjoavat kiehtovan luonnon ja reittejä, jotka ohjaavat sinua pitkin seesteisten alppijärvien rantoja.


Jos et halua odottaa talvea, voit laittaa sukset jalkaan ja tehdä hiihtolenkin Plateau Rosan jäätiköllä.


Val Gardena – aurinkoinen satumaa


Val Gardena - moutain view, summerVal Gardenan ainutlaatuiset vuoret näyttävät joko harmailta tai loistavat oransseina riippuen siitä, missä kohtaa aurinko on taivaalla.


Val Gardena kuuluu Unescon maailmanperintölistalle ainutlaatuisten vuoriensa ansiosta, jotka ovat muotoutuneet fossiilisista koralliriutoista ja levistä, jotka kasvoivat 250 miljoonaa vuotta sitten Tethys-meren pohjalla. Val Gardenassa on yli 300 aurinkoista päivää vuodessa – ihanteellista niille, jotka haluavat vaeltaa lomallaan. Täällä on useita alppikyliä, jotka ovat vierailun arvoisia – Selva di Valgardena on yksi niistä.


Vaellusreittien ja fantastisten alppikylien lisäksi täällä voi kokeilla myös viinin maistelua, vuorikiipeilyä, varjoliitoa, ratsastusta, köysirataa ja seikkailupuistoa – Val Gardenassa ei ole koskaan tylsää.
Matkusta Alpeille ja ansaitse samalla palkintopisteitä


Oletko Strawberryin jäsen? Siinä tapauksessa ansaitset 1 palkintopisteen jokaisesta kruunusta, jonka käytät seikkailuusi STS Alpresorin kanssa. Palkintopisteillä voit ostaa palkintoöitä hotelleista, vuokrata autoja Hertziltä ja paljon muuta!


Etkö ole vielä Strawberryin jäsen?


Liity klubiin, joka antaa sinulle ainutlaatuisia etuja ja tarjouksia – sekä hotelleissa että yhteistyökumppaneilta. Jäsenyys on ilmainen. Lue lisää Strawberryista ja liity jäseneksi täällä.