Oletko kyllästynyt kiirehtimään aikaisin lentokentälle tai siihen, että myöhästyt viimeisestä kotiin menevästä junasta, kun lentosi saapuu myöhässä? Kirjaudu sisään lentokentän vieressä olevaan hotelliin ja hemmottele itseäsi nukkumalla hieman pidempään tietäen, että huomispäivästä tulee hieman parempi.

Consept image Comfort Hotel Here For Tomorrow

Monien täytyy herätä aikaisin välttääkseen stressiä, kun he ovat lähdössä matkalle tai työhön. Mutta kun Comfort Hotel® avaa ovensa kahteen uuteen hotelliinsa, Comfort Hotel® Arlanda Airport ja Comfort Hotel® Copenhagen Airport, vuonna 2020, se ei enää ole välttämätöntä. Sillä kun ovet avataan, lanseerataan myös konsepti Here For Tomorrow, joka tekee huomispäivästäsi paremman.

Comfort Hotel Start your vacation one day early

Tee seuraavasta päivästäsi paras

Vieraana saatat ihmetellä, mitä tämä merkitsee sinulle, kun kirjaudut sisään jompaankumpaan näistä kahdesta hotellista. Yksinkertaisesti sanottuna, Comfort Hotel® tulee tekemään huomisesta päivästä parhaimman. Ehkä sinun täytyy lentää aikaisin seuraavana päivänä, tai ehkä palaat kotiin myöhään illalla lentokoneella. Ehkä olet menossa kokoukseen tai työmatkalle. Riippumatta siitä, mihin olet menossa, Comfort Hotel® auttaa sinua tekemään huomisesta helpomman.

"We are here for you, here for the planet, here for tomorrow"

Comfort Hotel® -takuu sinulle on tarjota sinulle hyvä vuode nukkumiseen, herkullinen aamiainen ja lyhyt matka lentokentälle tai jotain muuta tärkeää. Tämä kaikki on tehty mahdollisimman kestävästi. Jos asut täällä, voit olla varma siitä, että Comfort Hotel® on jo suunnitellut huomispäivän. Kuten he itse sanovat: We are here for you, here for the planet, here for tomorrow.

Easy

Here For Tomorrow on voidaan tiivistää yhteen sanaan; easy. Easy lompakollesi, easy pääsy lentokentälle tai muuhun kuljetukseen, easy planeetalle ja easy nauttia. Uusien hotellien mukana tulee myös hyviä vaihtoehtoja edulliseen hintaan, mukavat ja kestävät ratkaisut sekä lyhyet välimatkat. Tämän pitäisi helpottaa sinua vieraana kohtaamaan huomispäivän.

Comfort Hotel Here for Tomorrow consept