Ruotsin kansallisareena, joka on nykyään nimeltään Friends Arena, muuttaa virallisen nimensä Strawberry Arenaksi 12.7.2024. Monilla on suhde tähän areenaan – he ovat joko itkeneet onnesta suosikkiartistinsa mahtavien kappaleiden tahtiin tai kannustaneet jalkapallojoukkuetta yhdessä kavereidensa kanssa. Nimenmuutoksesta huolimatta suuret tunteet täyttävät areenan jatkossakin!

Strawberry Arena

Red Carpet

Pääse nauttimaan eksklusiivisista elämyksistä ja tarjouksista – vuoden ympäri.

Tammikuussa, työntekijöiden vuosittaisen talvikongressin aikana, Petter A. Stordalen ilmoitti uutisen siitä, että Strawberry tulee ottamaan matkallaan uuden, jännittävän askeleen. Areenan nykyisen nimikumppani, Swedbankin, sopimus oli päättymäisillään, ja Strawberrylle tarjottiin mahdollisuutta toimia areenan uutena nimikumppani ja yhteistyökumppanina. Meille tämä tarjoaa mahdollisuuden tarjota entistäkin suuremman elämysten valikoiman.


Suurten elämysten tapahtumapaikka


Areena sijaitsee Solnassa, Tukholman pohjoispuolella. Se on toiminut vuosien varrella ihmisten kokoontumispaikkana heidän kerääntyessään muun muassa katsomaan suosikkijalkapallojoukkueensa otteluita tai kuulemaan Taylor Swiftin laulavan uuden albuminsa kappaleita. Monilla on ollut onni nähdä täällä jokin legendaaarinen show – tai useampia.


People at concert_16_9 (updated)Strawberry Arena saa tunteet liikkeelle!


Areena on yksinkertaisesti kohtaamispaikka, jossa ihmiset voivat tuntea yhteisöllisyyttä, yhteenkuuluvuutta, iloa ja lämpöä. Voikin oikeutetusti sanoa, että se on enemmän kuin areena, mikä tietysti jatkuu myös nimenmuutoksen jälkeen. Hermoja kutkuttavat jalkapallo-ottelut, maailmankuulut artistit ja viihdyttävät esitykset täyttävät jatkossakin areenan joka alueen.


Hotellit Strawberry Arenan lähellä


Aiotko saapua Tukholmaan katsomaan konserttia, jalkapallo-ottelua tai muuta Strawberry Arenalla järjestettävää tapahtumaa, etkä tiedä missä yöpyisit? Siinä tapauksessa voit lopettaa etsimisen – areenan läheltä löytyy nimittäin useita hotelleja, joista kaksi sijaitsee aivan areenan seinänaapurina!


Quality Hotel™ Friends (joka vaihtaa nimensä Quality Hotel™ Strawberry Arenaksi) sijaitsee aivan areenan vieressä ja sopii erinomaisesti majoitukseen, kun haluat yöpyä amahdollisimman lyhyen kävelyetäisyyden päässä areenalta. Jos haluat sen sijaan kävellä 2 minuuttia, Comfort Hotel® Solna löytyy kivenheiton päästä.


Superior room QH FriendsKaikki on valmiina, jotta illan esitys voi jatkua unien maailmaan Quality Hotel™ Strawberry Arenalla, areenan seinänaapurissa.


Comfort Hotel Solna standard room_16_9Tämä vuode sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä Strawberry Arenalta.


Jos haluat yöpyä mieluummin Tukholman keskustassa (jossa tarjoamme useita hotelleja), sieltä on helppoa saapua areenalle – istut (tai seisot) vain 7 minuuttia paikallisjunassa, ja sitten oletkin jo perillä!


Pääsy useisiin eksklusiivisiin elämyksiin


Psst…! Muista varata hotelli hyvissä ajoin ennen suuria tapahtumia. Areenan kapasiteetti riittää jopa 65 000 henkilölle, ja lähistön hotellit ovat todella suosittuja suurten jalkapallo-otteluiden, konserttien ja muiden tapahtumien aikana. Täysin ilmaisen Red Carpet -edun aktivoineena jäsenenä pääset nauttimaan jännittävistä, eksklusiivisista tapahtumista kaikkialla Pohjoismaissa, niin Strawberry Arenalla kuin muissakin paikoissa. Saat myös mahdollisuuden ostaa konserttilippuja ja varata hotellihuoneita suurten tapahtumien yhteydessä ennen muita. Ja tiesitkö, että saat aina Fast Track -sisäänpääsyn areenalle – lippujesi ostotavasta riippumatta? Se on siis hyödyllinen etu!


People smiling_16_9Poistu Strawberry Arenalta hymyssä suin mahtavan elämyksen jälkeen.


Tervetuloa pian Strawberry Arenana tunnettavalle areenalle!

Red Carpet

Pääse nauttimaan eksklusiivisista elämyksistä ja tarjouksista – vuoden ympäri.