Ruotsalainen hiihtoparatiisimme Copperhill Mountain Lodge Åressa on Ruotsin paras hiihtohotelli, jo neljäntenä vuonna peräkkäin! Hotelli sijaitsee upeassa paikassa ja sen design on ainutlaatuinen. Hotellissa on myös ihana, suuri kylpylä ja erinomainen ruoka, joten emme ole lainkaan hämmästyneitä!

copperhill-outside.jpg

Copperhill Mountain Lodge sai palkinnon ”World Ski Awards” -kilpailussa, joka pidettiin Kitzbühelin hiihtokeskuksessa. Toimitusjohtaja Eva Ottosson Rask on todella iloinen voitosta:


– Olemme erittäin ylpeitä tästä palkinnosta. Se on erinomainen kannustin kaikille työntekijöillemme, jotka antavat päivittäin paljon rakkautta hotellille. Palkinto innostaa meitä entistä enemmän työssämme, jossa panostamme nyt tuotteemme kehittelyyn. Meillä on suuria suunnitelmia niin hotellille kuin uudelle, jännittävälle projektillemmekin Förbergetissä.


Copperhill Mountain Lodge kilpaili tunnettuja hotelleja vastaan: Holiday Club Åre, Hotel Åregården ja Tott Hotel. Kilpailun äänestäjiin kuului niin hiihtoturismin ammattilaisia kuin hiihdon harrastajiakin. Onnittelut Copperhill Mountain Lodge -hotellille!Haluatko sinäkin itse havaita, minkä vuoksi Copperhill Mountain Lodge on paras hotelli Ruotsissa?


Varaa hotellivierailusi ja lue lisää Åresta tästä.