Luultavasti tiedätkin jo, että voit käyttää sovellustamme hotellin ovien avaamiseen, mutta tiesitkö, että tarjoamme lisäksi mahdollisuuden lisätä avainkortin suoraan Google Walletiin? Sen ansiosta voit avata hotellin ovia entistäkin helpommin. Lisäksi yksi hotelleistamme tarjoaa tämän palvelun ensimmäisenä maailmassa (!).

Clarion Hotel Post

…Ja se on mielestämme aika mahtavaa. Kerrataanpa vielä: yksi hotelleistamme, Clarion Hotel® Post Göteborgissa, tarjoaa ensimmäisenä hotellina maailmassa mahdollisuuden lisätä huonevavain puhelimen Google Walletiin, jolloin hotellin ovien avaaminen ja hissin aktivoiminen puhelimella on todella kätevää.


Miksi keskitymme digitaalisiin huoneavaimiin?


Vaikka Clarion Hotel® Post onkin tällä hetkellä ainoa (onnekas) hotelli, jossa tämä ratkaisu on käytössä, teemme tietenkin jatkuvasti työtä sen puolesta, että ratkaisun pariin saadaan useampia hotelleja. Tämä on siis hyvin jännittävää aikaa! Jos pidät teknologiasta yhtä paljon kuin me, suosittelemme tietenkin vierailemaan pian Clarion Hotel® Postissa, jotta voit kokeilla sitä itse.


Clarion Hotel Post with rainbowClarion Hotel Post on maailman ensimmäinen hotelli, joka tarjoaa huoneavaimen Google Walletissa kaikkiin Android-puhelimiin.


Miksi sitten keskitymme niin voimakkaasti juuri digitaalisiin huoneavaimiin? No, se on melko itsestään selvää. Tällöin vastaanottohenkilöstön ei tarvitse käyttää niin paljon aikaa tietokoneen näytön takana, vaan voi keskittyä paremmin auttamaan kaikkia vieraita, sillä vieraat voivat lisätä digitaalisen avainkortin kätevästi itse. Tämän lisäksi tällöin hotellivierailla on yksi asia vähemmän huolehdittavanaan. Puhelinhan kulkee muutenkin mukanamme kaikkialle, ja sen enempää tämän ratkaisun käyttämiseen ei tarvita!


Kuinka Google Wallettin lisätty avainkortti toimii?


“No mutta kuinka se avainkortti oikein toimii Google Walletissa?”, saatat pohtia. “Kuinka helppoa sen käyttäminen oikein on?”. Let us enlighten you!


Käyttääksesi huoneavainta sinun on "herätettävä" puhelimesi ja pidettävä sitä huoneen ovessa tai hotellin yleisissä tiloissa olevien ovien kortinlukijan lähellä, ja voilà! Ovi avautuu – tai hissi aktivoituu. Sinun ei siis tarvitse painaa mitään puhelimessasi, eikä puhelimen lukitusta tarvitse avata. Pelkkä herättäminen riittää, minkä jälkeen puhelin on valmiina tekemään taikojaan!


Google Wallet Key on Android phoneTältä avainkortti näyttää Android-puhelimen Google Walletissa.


Voit lisätä avainkortin Google Wallettiin milloin tahansa ennen check-iniä, ja se aktivoituu automaattisesti check-inin jälkeen. Muista ottaa Google Walletin ilmoitukset käyttöön, jotta olet valmiina käyttämään tätä toimintoa heti hotelliin kirjautumisen jälkeen. Tämän jälkeen pääset siirtymään huoneeseesi ennen kuin ehdit sanoa “Google Wallet Key”.


Mitä mahdollisuuksia Strawberry-sovellus tarjoaa?


Kuten aiemmin todettiin, tämä ratkaisu koskee tällä hetkellä vain yhtä hotellia. Suuressa määrässä (yli 90) hotellissamme on edelleen tarjolla sovelluksen kautta toimiva mobiiliavain, jolloin tarvetta fyysiselle avainkortille ei ole – lisäksi voit varata hotellin nopeasti, maksaa, kirjautua sisään ja ulos hotellista sekä nähdä yleiskatsauksen palkintopisteistäsi ja varauksistasi.


PS: Tiesitkö, että tarjoamme huonevaimen myös Apple Lompakkoon Clarion Hotel® Postissa – ensimmäisenä hotellina Euroopassa? Voit lukea Apple Lompakkoon lisättävästä huonevaimesta täältä!