JäsenyysVaraukseniAsiakaspalvelu
Indoor pool at the spa of Clarion Hotel Copenhagen Airport.

Rentoja spa-päiviä Ni'mat Spassa Kööpenhaminassa

Varaa nyt

Ni'mat Spa on Kööpenhaminen suurin ja vanhin kylpylä. Se on myös äärimmäisen arvostettu turistien ja paikallisten keskuudessa! Riippumatta siitä, haluatko hemmotella itseäsi nopeasti rentouttavalla kasvohoidolla vai omistaa koko viikonlopun ylellisille spa-palveluille, Ni'mat Spa on oikea kohde.

Spa Kastrupin lähellä ja keskustassa

Ni'mat Spalla on kaksi eri paikkaa hyvillä sijainneilla Tanskan pääkaupungissa. Jos aiot lentää Kööpenhaminen lentoasemalta ja rentoutua ennen matkaa, käy Clarion Hotel® Copenhagen Airportin spa-osastolla. Lisäksi Ni'mat Spa löytyy myös Kööpenhaminan keskustasta, jossa voit nauttia kaupungin monista mahdollisuuksista ja sen jälkeen rentoutua ylellisessä hieronnassa tai kasvohoidossa.

Nauti ensiluokkaisista spa-hoidoista

Syvä selkähieronta, rentouttava kasvohoito vai vain lyhyt uinti? Ni'mat Spassa on tekemistä jokaiseen makuun. Lämmitetty allas sopii täydellisesti silloin, jos haluat uida vähän tai rentoutua hyvässä seurassa, kun taas suolavesiallas tarjoaa ihanan painottomuuden kokemuksen. Clarion Hotel® Copenhagen Airportin spa-osaston yhteydessä on lisäksi huippumoderni kuntosali, jossa voit käydä ja polttaa hieman ylimääräistä energiaa ennen lentoa.

Lounge chairs by the pool at the spa of Clarion Hotel Copenhagen Airport.Massage in the spa at Clarion Hotel Copenhagen Airport.

Spa

Kööpenhamina

Aukioloajat

Lauantai: 10:00 - 19:00

Osoite

Copenhagen Airport, Ellehammersvej 20, 2770 Kastrup

Ota yhteyttä

Sähköpostiosoite: reservations.cph@strawberry.dk
Varaa nyt