JäsenyysVaraukseniAsiakaspalvelu
Indoor pool at the spa of Clarion Hotel Copenhagen Airport.

Rentoja spa-päiviä Ni'mat Spassa Kööpenhaminassa

Varaa nyt

Ni'mat Spa on Kööpenhaminen suurin ja vanhin kylpylä. Se on myös äärimmäisen arvostettu turistien ja paikallisten keskuudessa! Riippumatta siitä, haluatko hemmotella itseäsi nopeasti rentouttavalla kasvohoidolla vai omistaa koko viikonlopun ylellisille spa-palveluille, Ni'mat Spa on oikea kohde.

Spa Kastrupin lähellä ja keskustassa

Ni'mat Spalla on kaksi eri paikkaa hyvillä sijainneilla Tanskan pääkaupungissa. Jos aiot lentää Kööpenhaminen lentoasemalta ja rentoutua ennen matkaa, käy Clarion Hotel® Copenhagen Airportin spa-osastolla. Lisäksi Ni'mat Spa löytyy myös Kööpenhaminan keskustasta, jossa voit nauttia kaupungin monista mahdollisuuksista ja sen jälkeen rentoutua ylellisessä hieronnassa tai kasvohoidossa.

Nauti ensiluokkaisista spa-hoidoista

Syvä selkähieronta, rentouttava kasvohoito tai vain lyhyt pulahdus altaaseen? Ni'mat Spasta löytyy tekemistä jokaiseen makuun. Suolavesiallas tarjoaa ihanan painottomuuden kokemuksen ja sopii erinomaisesti rentoutumiseen hyvässä seurassa. Voit nauttia myös span aromaattisesta höyrysaunasta tai ihanasta hetkestä loungealueella.

Lounge chairs by the pool at the spa of Clarion Hotel Copenhagen Airport.Massage in the spa at Clarion Hotel Copenhagen Airport.

Spa

Kööpenhamina

Aukioloajat

Aukioloajat voivat vaihdella juhlapyhinä ja tiettyinä ajanjaksoina. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa ajankohtaisista aukioloajoista.

Ota yhteyttä

 • locationPinOsoite
  Copenhagen Airport, Ellehammersvej 20, 2770 Kastrup
 • contactPhonePuhelin
  45 32 501 501
 • emailContactSähköpostiosoite
  reservations.cph@strawberry.dk
 • calendarPöytävaraus
  Varaa nyt
 • Lyhyesti Ni'mat-spasta

  • Sisäänkäynti spahan ei sisälly huonehintaan.

  Poikkeavat aukioloajat seuraavina päivinä:

  • Spa on suljettu 24., 25. ja 26. joulukuuta sekä 1. tammikuuta.
  • Avoinna 31. joulukuuta: 10:00 - 17:00