Jäsenyys
Sunset ocean view at Quality Hotel Skjeargården in Langesund.

Hotelli vesipuistolla Langesundin saaristossa

Langesund toivottaa sinut tervetulleeksi upeaan saaristoympäristöön. Täällä meri on kaikkialle minne katseesi käännätkin, mutta kun avaat oven Quality Hotel™ Skjærgårdeniin, voit sen sijaan nauttia uimisesta sisätiloissa. Hotelli tarjoaa vesipuiston, poreammeen sekä lisäksi ulkoaltaan.

Badeparken – hotellin suuri vesipuisto

Quality Hotel™ Skjærgården tarjoaa kaikille vierailleen upean vesiparatiisin. Altaissa on paljon tilaa leikkimiseen ja hauskanpitoon. Altaista voi uida hotellin hienolle ulkoalueelle. Altaita löytyy sisältä ja ulkoa. Jos uskallat, myös vesiliukumäki odottaa sinua! Pienemmille lapsille löytyy oma kahluuallas. Kun haluat hakeutua taas rauhallisempaan tilaan, poreamme ja höyrysauna houkuttelevat lämmöllään. Katso hinnasto tästä.

Varaa yöpyminen tai tule päiväksi

Jos yövyt hotellissa, olet tervetullut Badeparkeniin, mutta voit myös tulla tänne vain muutaman tunnin erilliselle seikkailulle. Mitä sanoisit, jos kutsuisit kaverit allasjuhliin? Voit myös tilata herkullista tarjottavaa vieraillesi. Ehkä tacobuffet tai hampurilaisia? Ja tietenkin syntymäpäiväkakku ja karkkipussit järjestyvät juhlapäivään! Muista käydä porealtaissa rentoutumassa, kun juhlat ovat ohi. Täydellinen kruunaus ikimuistoiselle päivälle!

Outdoor pool at Quality Hotel Skjeargården in Langesund.Indoor pools at Badeparken at Quality Hotel Skjærgården.Sisällä vesiliukumäki laskee rauhalliseen uima-altaaseen; trooppiset kasvit ja istuma-alueet reunustavat tilaa.Two water slides and a indoor pool at Quality Hotel Skjærgården.A indoor pool and a palm at Quality Hotel Skjærgårdens Badepark.

Uima-allas

Langesund

Aukioloajat

Aukioloajat voivat vaihdella juhlapyhinä ja tiettyinä ajanjaksoina. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa ajankohtaisista aukioloajoista.

Ota yhteyttä

  • locationPinOsoite
    Stathelleveien 35, 3970 Langesund
  • contactPhonePuhelin
    +47 35 97 81 00
  • emailContactSähköpostiosoite
    qr.badeparken@strawberry.no