JäsenyysVaraukseniAsiakaspalvelu
Sunset ocean view at Quality Hotel Skjeargården in Langesund.

Hotelli vesipuistolla Langesundin saaristossa

Langesund toivottaa sinut tervetulleeksi upeaan saaristoympäristöön. Täällä meri on kaikkialle minne katseesi käännätkin, mutta kun avaat oven Quality Hotel™ Skjærgårdeniin, voit sen sijaan nauttia uimisesta sisätiloissa. Hotelli tarjoaa vesipuiston, poreammeen sekä lisäksi ulkoaltaan.

Badeparken – hotellin suuri vesipuisto

Quality Hotel™ Skjærgården tarjoaa kaikille vierailleen upean vesiparatiisin. Altaissa on paljon tilaa leikkimiseen ja hauskanpitoon. Altaista voi uida hotellin hienolle ulkoalueelle. Altaita löytyy siis sisältä ja ulkoa. Jos uskallat, myös vesiliukumäki odottaa sinua! Pikkulapsille löytyy oma kahluuallas. Jonkin ajan päästä voi olla mukava hakeutua taas rauhaisampaan tilaan, ja silloin poreamme ja höyrysauna houkuttelevat lämmöllään.

Varaa yöpyminen tai tule päiväksi

Jos yövyt hotellissa, olet tervetullut Badeparkeniin, mutta voit myös tulla tänne vain muutaman tunnin erilliselle seikkailulle. Mitä sanoisit, jos kutsuisit kaverit allasjuhliin? Tietenkin voit tilata jotakin hyvää syötävää vieraillesi. Ehkä tacobuffetti tai hampurilaisia? Ja tietenkin syntymäpäiväkakku ja karkkipursseja! Muista käydä poreammeissa rentoutumassa, kun juhlat ovat ohi. Täydellinen päätös ihanalle päivälle!

Outdoor pool at Quality Hotel Skjeargården in Langesund.Indoor pool at Quality Hotel Skjeargården in Langesund.Pool slide at Quality Hotel Skjeargården in Langesund.

Uima-allas

Langesund

Aukioloajat

Maanantai - Lauantai: 07:00 - 21:00

Sunnuntai: 07:00 - 18:00

Osoite

Stathelleveien 35, 3970 Langesund

Ota yhteyttä

Sähköpostiosoite: qr.badeparken@strawberry.no