Jäsenyys
Ihmisiä seurustelee kattoterassibaarissa kaupunkimaiseman äärellä kirkkaan taivaan alla.

Sky Terrace – upeat kesäillat Helsingin kattojen yllä

Koe unohtumattomia kesäiltoja Klaus K:n Sky Terrace -kattobaarissa. Tule viihtymään ja tekemään kesämuistoista entistäkin upeampia.

Uniikki kattobaari aivan Helsingin keskustassa

Klaus K:n Sky Terrace -kattobaari on ainutlaatuinen kohde Helsingissä, joka yhdistää raikkaat juomat ja upeat näkymät kaupungin ylle. Tämä tyylikäs ja elegantti kattobaari sijaitsee hotellin katolla, tarjoten vierailijoilleen rauhallisen paikan paeta kaupungin vilinää. Sky Terrace on täydellinen paikka nauttia auringonlaskusta, romanttisesta illasta tai rennosta iltapäivästä ystävien seurassa. Baari tunnetaan erinomaisesta palvelustaan ja laadukkaista juomistaan, jotka tekevät jokaisesta vierailusta erityisen elämyksen. Terassi palvelee kesäisin myöhäiseen iltaan asti.

Ainutlaatuinen juhlapaikka

Kesä-perjantaisin Sky Terracella soittaa vierailevat DJt, joten Sky Terrace on täydellinen paikka aloittaa viikonlopun vietto hyvässä tunnelmassa. Voit myös järjestää yksityiset juhlat Sky Terracella! Klaus K:n kattoterassilla on vietetty monet synttärit, intiimit hääjuhlat ja juhlavat valmistujaiset.

Ihmiset seurustelevat kattoterassilla juomien kera, taustalla kaupungin rakennuksia, aurinkoisena päivänä.Ilmakuva kaupungin kaduista hämärässä, jossa näkyy hämärtyvä raitiovaunun liike, valaistut rakennukset ja etualan ulkoterassi.Kaupunkimaisema jossa näkyy katedraali, sumea etualalla ihmisen pään takaosa, pilviä yllä.Ulkoterassi, jossa moderneja istuimia, lasipaneeleja ja voimakkaita sinisiä korostuksia, kirkkaan taivaan alla.

Sky Terrace

Helsinki