strawberryLogostrawberryLogo
Jäsenyys
typeInfo
Teknisiä ongelmia

Tällä hetkellä sisäänkirjautuminen tai salasanan nollaaminen ei ole mahdollista. Korjaamme parhaillaan ongelmaa!

close
The bar at Bar Lilla e in Helsinki.

Uniikkeja cocktaileja Bar Lilla e:ssä Helsingissä

Keskeltä Helsinkiä, pääkaupungin design-alueelta löydät Bar Lilla e:n. Cocktailbaari, joka on pakko kokea paikan päällä!

Klassisia drinkkejä täysin uudessa muodossa

Tervetuloa Lilla e-cocktailbaariin Lilla Roberts -hotelliin Helsingin keskustaan. Täällä tavallinen on epätavallista, ja riittävä tai vain hyvä ei ole koskaan tarpeeksi hyvä. Klassiset cocktailit tulevat uusissa luovissa muodoissa ja ne on maustettu pohjoismaisella otteella. Jos on pikkunälkä, voit myös tilata jotakin maukasta baarin koko päivän käsittävältä menulta.

Baari, joka on koettava paikan päällä

Hyvien juomien lisäksi baari tarjoaa vauhdikkaita DJ-iltoja ja muita hauskoja tapahtumia. Musiikkia, hyvää tunnelmaa ja uusia tuttavuuksia – tänne kaikki ovat tervetulleita! Ainutlaatuisia makuja lämpimässä ilmapiirissä, Bar Lilla e:n kohdalla sanat eivät riitä – se pitää vain kokea. Kun siis seuraavan kerran olet paikan päällä, poikkea tänne raikkaalle cocktailille joko illan aluksi tai päätteeksi Helsingissä.

Cocktails at Bar Lilla e in Helsinki.

Bar Lilla e

Helsinki

Menu

Aukioloajat

Aukioloajat voivat vaihdella juhlapyhinä ja tiettyinä ajanjaksoina. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa ajankohtaisista aukioloajoista.

Ota yhteyttä

  • locationPinOsoite
    Pieni Roobertinkatu 3, 00130 Helsinki
  • contactPhonePuhelin
    +358-10-7520072
  • emailContactSähköpostiosoite
    info@lillaroberts.fi