strawberryLogostrawberryLogo
Jäsenyys
The view from Skybar at Clarion Hotel The Edge in Tromsø.

Skybar – kattobaari, keskiyön aurinko & revontulet

Tromssan keskustan Clarion Hotel® The Edgen 11. kerroksesta löydät Tromssan ainoan kattobaarin. Nauti virkistävistä juomista, hyvästä musiikista ja upeista näkymistä kaupungin ylle.

Näkymänä keskiyön aurinko ja revontulet

Tervetuloa Skybariin Clarion Hotel® The Edgen huipulle. Aivan Tromssan keskustassa ja rannalla sijaitsevaan Tromssan ainoaan kattobaariin! Täällä voit nauttia virkistävistä juomista, hyvästä musiikista ja upeista näkymistä. Ja jos olet todella onnekas, voit nauttia jopa keskiyön auringosta tai revontulista, mikä ei ole kovin harvinaista, jos paikallisia on uskominen. Mikset vain suuntaisi 11. kerrokseen kokemaan niitä?

Yksityistilaisuuksia, juhlia ja kokouksia

Tilaa voidaan käyttää myös yksityistilaisuuksiin, juhliin tai kokouksiin. Viikonloppuisin, kun Skybar ei ole varattu tapahtumille, ovat tromssalaiset, liikematkustajat ja turistit tervetulleita nauttimaan virkistävistä juomista, hyvästä musiikista ja upeista näkymistä kaupungin katolla! Skybar on täydellinen paikka päättää Tromssan sightseeing-päivä tai loistava paikka joko aloittaa tai päättää ilta hyvien ystävien seurassa.

The exterior of the sky bar at Clarion Hotel The Edge in Tromsø.The view from the sky bar at Clarion Hotel The Edge in Tromsø.

Skybar

Tromsø

Aukioloajat

Aukioloajat voivat vaihdella juhlapyhinä ja tiettyinä ajanjaksoina. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa ajankohtaisista aukioloajoista.

Ota yhteyttä

 • locationPinOsoite
  Kaigata 6, 9008 Tromsö
 • contactPhonePuhelin
  47 77 66 84 00
 • emailContactSähköpostiosoite
  cl.theedge@strawberry.no
 • Aukioloajat

  • Torstai: 17:00 – 00:00
  • Perjantai – Lauantai: 17:00 – 01:00

  Aukioloajat voivat vaihdella juhlapyhinä ja tiettyinä ajanjaksoina. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa ajankohtaisista aukioloajoista.