strawberryLogostrawberryLogo
Jäsenyys
The lobby of Clarion Hotel The Edge in Tromsø.

Living Room Bar – kodikas baari keskellä Tromssaa

Olitpa Tromssassa sitten etsimässä revontulia, keskiyön aurinkoa, rikasta kulttuurielämää tai vain asumassa, kannattaa sinun poiketa Living Room Barissa – Pohjolan Pariisin luonnollisessa kulttuurikeskittymässä. Ja se on myös todella kodikas!

Tunne Tromssan elämä ja syke

Living Room Bar sijaitsee aivan rannalla Tromssan keskustassa, tarkemmin sanottuna Tromssan suurimmassa kongressihotellissa, modernissa Clarion Hotel® The Edgessä. Living Room Bar – kuten hotellin muutkin tilat – haluaa herättää uteliaisuutesi ja antaa sinun tuntea kaupungin elämän ja sykkeen myös seiniensä sisäpuolella. Täällä voit nauttia läheisten ystävien, perheenjäsenten tai kollegoiden hyvästä seurasta maistuvan juoman kera tyylikkäässä mutta samalla rentouttavassa ympäristössä.

Toinen olohuoneesi?

Living Room Barin tavoitteena on saada sinut – ainakin toisinaan – tuntemaan, että olisit mieluummin heidän olohuoneessaan kuin omassasi. Ravintola The Socialin ja Tromssan ainoan, hotellin katolla sijaitsevan kattobaarin tavoin baari haluaa olla inspiroiva paikka, jossa kohtaat taidetta, musiikkia ja muotoilua sekä tietysti muita ihmisiä. Tämä yhdessä kaupunkia ympäröivän uniikin, pohjoisnorjalaisen luonnon ovat asioita, joiden vuoksi sinun kannattaa vierailla Tromssassa ja Living Room Barissa.

Book shelf in the Living Room area at the lobby of Clarion Hotel The Edge.The bar at Living Room Bar in Tromsø.

Living Room Bar

Tromsø

Aukioloajat

Aukioloajat voivat vaihdella juhlapyhinä ja tiettyinä ajanjaksoina. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa ajankohtaisista aukioloajoista.

Ota yhteyttä

 • locationPinOsoite
  Kaigata 6, 9008 Tromsö
 • contactPhonePuhelin
  +47 77 66 84 84
 • emailContactSähköpostiosoite
  livingroom.theedge@strawberry.no
 • calendarVaraus
  Varaa nyt