strawberryLogostrawberryLogo
Jäsenyys
The exterior of Comfort Hotel® Grand Central in Oslo.

Bella Bambina – italialaisen ruoan parhaimmistoa

Varaa nyt

Tervetuloa Bella Bambinaan – italialaiseen ravintolaan, jonka tavoitteena on Norjan parhaan pastan tarjoileminen! Ravintola sijaitsee Østbanehallenissa Oslon keskustassa, joten sinne on helppo poiketa lounaalle, illalliselle tai lasilliselle.

Italialaista Ole Jonny Eikenfjordilta

Jos haluat perinteisen italialaisen keittiön parhaista paloista kootun makuelämyksen, Bella Bambina on oikea paikka. Täältä saa yksinkertaista ja tyylikästä ruokaa nopeasti ja tehokkaasti tarjoiltuna. Kuuluisa tähtikokki Ole Jonny Eikenfjord, joka johtaa myös Eik Annen Etagea – yhtä Oslon tunnetuimmista gourmet-ravintoloista – tarjoilee kaupungin parasta pasta bolognesea, ja suosittelemme lasillista erinomaista Barberaa. Jos ehdit vain nopealle lounaalle, tilaa yksinkertaisesti puolikas annos.

Giuseppe Romeo – kokenut keittiömestari

Jos haluat syödä pitkän kaavan kautta, voit koota oman kolmen ruokalajin menusi. Aloita tomaatti-mozzarellasalaatilla, jatka murealla vasikanfileellä ja päätä ateria tiramisulla tai pannacotalla. Keittiömestari Giuseppe Romeo on kotoisin Etelä-Italian Calabriasta, ja hänellä on kotimaassaan suoritettu kokin tutkinto sekä monen vuoden kokemus useista ravintoloista sekä Italiassa että Norjassa.

Terassi aivan Østbanehallenin edessä

Bella Bambina sijaitsee Østbanehallenin pohjakerroksessa, Oslon päärautatieaseman yhteydessä. Olet tervetullut myös vain istahtamaan lasilliselle Oslon ohikulkijoita samalla katsellen! Kesäisin Bella Bambinalla on myös ulkoterassi aivan Østbanehallenin edessä. Tämän keskeisempää sijaintia et löydä – syö herkullista ruokaa ja nauti upeista italialaisista viineistä Oslon sydämessä!

Aukioloajat

Aukioloajat voivat vaihdella juhlapyhinä ja tiettyinä ajanjaksoina. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa ajankohtaisista aukioloajoista.

Ota yhteyttä

 • locationPinOsoite
  Ostbanehallen, Jernbanetorget 1, 0154 Oslo
 • contactPhonePuhelin
  +47 22 17 42 00
 • emailContactSähköpostiosoite
  post@bellabambina.no
 • calendarVaraus
  Varaa nyt