Jäsenyys
Food, pizza

Suositut ravintolat ja baarit Kristiansandissa

Tämä Kaakkois-Norjan helmi on muutakin kuin kesäkaupunki – tarjolla on kulinaarisia elämyksiä ja mukavaa tekemistä vuoden ympäri. Norjan 8. suurimpana kaupunkina Kristiansand tarjoaa jotakin joka makuun. Samalla se on tarpeeksi pieni, jotta voit kokea kaupungin parhaan tarjonnan viikonlopun aikana.

Hyvää ja vaihtelevaa

Kristiansand on norjalainen kesäkaupunki, ja kesään kuuluu merenelävät. Fiskebryggassa pääset nauttimaan murtuvien aaltojen äänestä aterian äärellä, samalla ohi kulkevia veneitä katsellen. Tällä kaupungilla on tarjottavanaan kuitenkin muutakin, ja Markens-kävelykadun sivukaduilta löytyy niin pizzaa ja burgereita kuin fancy fine diningia tarjoavia paikkoja ja viihtyisiä pikkukahviloita. Viihtyisiä terrasseja ei myöskään kannata jättää välistä vuoden aurinkoisimpina päivinä.

Kulinaarinen viikonloppu lähietäisyydellä

Jos haluat viettää pitkän viikonlopun nauttien rennoista päivistä ja maistuvista ruokaelämyksistä, Kristiansand on vierailemisen arvoinen paikka. Kaikki sijaitsee kävelyetäisyyden päässä: suuri valikoima ravintoloita, baareja ja kahviloita. Voit siis siirtyä paikasta toiseen lounaalle, illalliselle, jälkiruoalle ja kahvilaan nauttimaan avecin – kaikki tämä kaupungin viihtyisien katujen varrella. Tätä voisi jo kutsua culinary crawliksi, vai mitä?

Kristiansand

Ravintolat ja baarit

VALITUT ELÄMYKSET

Lisää koettavaa

Tutustu
Hotellit
Ravintolat
Kokoukset