Jäsenyys
Funken Bar att the hotel Funken Lodge in Svalbard.

Funken Bar – uniikki cocktailbaari Huippuvuorilla

Tervetuloa maailman pohjoisimpaan cocktail- ja samppanjabaariin, Huippuvuorilla sijaitsevaan Funken Lodgeen. Nauti cocktaileista, viinistä, alkoholittomista juomista ja hyvästä samppanjavalikoimasta rennossa ja viihtyisässä miljöössä.

Vintageviinejä ja hienostunutta samppanjaa

Funken Bar sijaitsee upealla paikalla Huippuvuorten arktisessa metropolissa Longyearbyenissä. Täältä löydät laajan valikoiman ensiluokkaisia juomia, listan vuosikertaviinejä eri puolilta maailmaa ja hienostuneen samppanjavalikoiman Huippuvuorten parhaiden baarimikkojen tarjoilemana. Intiimi mutta tilava baari on suunniteltu saamaan sinut tuntemaan olevasi lämpimässä ja viihtyisässä keitaassa. Jos haluat syödä jotain, tarjolla on yksinkertainen, paikallisiin raaka-aineisiin keskittynyt baarimenu.

Viihtyisä takkahuone ja kirjasto

Funken Bar oli Longyearbyenin ensimmäinen drinkkibaari ja nykyään kaupungin ainoa erikoistunut cocktailbaari. Se on myös maailman pohjoisin cocktailbaari! Baari sijaitsee hotellissa, Funken Lodgessa, ja se on ehdoton oleskelupaikka silloin, kun sinulla on aikaa. Aivan baarin vierestä löytyy Peisestuen, hotellin kokoontumispaikka. Täällä voit asettua viihtyisälle paikalle takan ääreen nauttimaan juomasta samalla kun jaat päivän arktiset seikkailut ystävien kanssa tai valitset kirjan kirjastosta.

Aukioloajat

Aukioloajat voivat vaihdella juhlapyhinä ja tiettyinä ajanjaksoina. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa ajankohtaisista aukioloajoista.

  Baari

  • Maanantai - Sunnuntai

   12:00 - 02:00

  Keittiö

  • Maanantai - Sunnuntai

   12:00 - 22:00

Ota yhteyttä

 • locationPinOsoite
  Road 212-4, 9171 Longyearbyen, Svalbard
 • contactPhonePuhelin
  47 79 02 62 00
 • emailContactSähköpostiosoite
  info@funkenlodge,com