Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Kööpenhamina: 12.–20. elokuuta 2023

Copenhagen Pride Week on pian täällä! Tule kanssamme Pride-juhlaan Kööpenhaminaan juhlistamaan rajatonta monimuotoisuutta, yhteisöllisyyttä ja rakkautta.

Mitä Copenhagen Pride Weekin aikana tapahtui vuonna 2023?

Copenhagen Pride Week järjestetään 12.–20. elokuuta Tanskan pääkaupungissa. Luvassa on ilmaiskonsertteja, keskustelutilaisuuksia, pop-up-myymälöitä ja suuri määrä juhlivia ihmisiä – ja tietenkin itse päätapahtuma: Pride-kulkue!

Milloin Copenhagen Pride Parade järjestetään?
Se järjestetään lauantaina 19. elokuuta 2023.

Kuinka voin nähdä ja osallistua kulkueeseen?
Kulkue etenee Kööpenhaminan keskustan läpi ja kulkee noin 3,3 kilometriä. Kulkue lähtee liikkeelle Frederiksberg Rådhusin luota ja on edennyt normaalisti reittiä Allegade  Frederiksberg Allé  Vesterbrogade  Hammerichsgade – ja päättyy Studiestrædeen.

Onko Pride-tapahtuma oikeasti hauska?
Tietenkin! Viikon lopuksi on suunniteltu useita jännittäviä tapahtumia, jotka keskittyvät monimuotoisuuteen, yhdenvertaisuuteen ja rakkauteen. Tule mukaan Copenhagen Prideen ja tutustu heidän kotisivuihinsa saadaksesi lisätietoja tämän vuoden ohjelmasta!

 

Vuonna 2022 kulkueeseen osallistui peräti 30 000 ihmistä, ja katsojia oli 300 000. Kokemus, josta kannattaa nauttia!

 

Kööpenhamina – Pride Parade 2018

Näe kaikki kuvat tästä kansanjuhlasta!

Kööpenhaminan Pride Parade 2018 järjestettiin 18. elokuuta ja se oli todellinen menestys! Kadut täyttyivät rakkauden ilosanomasta, mahtavasta tunnelmasta ja hyvistä keskusteluista.

Lue artikkeli ja näe kaikki kuvat!

Voimakkaita ja kuuluvia ääniä Pride-liikkeessä

Inspiroidu ihmisistä, jotka tekevät päivittäin töitä tasa-arvoisuuden ja monimuotoisuuden edistämiseksi

Auroran tarina

Aurora on aina ollut nainen!

Lue lisää Aurorasta, joka ei koskaan tuntenut olevansa mies vaan nainen. Hän eli miehenä 25 vuoden ajan ennen kuin hän vihdoinkin sai olla oma itsensä. Aurora kertoo myös oman näkemyksensä siitä, mitä transhenkilöille voi ja toisaalta ei voi sanoakommer også med sine dos & don'ts til hva man kan si - og ikke bør si - til transpersoner.

Lue hänen tarinansa
Kun isä on homoseksuaali

Carolinin isä tuli ulos kaapista: ”Olen niin ylpeä hänestä"

Mitä tapahtuu, kun elämä muuttuu ilman, että itse on valinnut niin? Kuinka reagoida, kun oma perhe hajoaa ja toinen vanhemmista tulee ulos kaapista homoseksuaalina? Ruotsalaisen Carolin Solskärin, 27, kohdalla myrskyisä aika johti lopulta tärkeään ilmoitukseen, joka antoi vastauksen moniin pohdiskeluihin.

Carolinin tarina
Vanhempien tarina

Stolta föräldrar: ”Hyvät esikuvat ovat uskomattoman tärkeitä”

Me tapasimme ruotsalaisen yhdistyksen "Stolta föräldrar till HBTQ-barn" (HBTQ on Ruotsin vastine HLBT:lle) ja saimme kaapista ulos tulleilta vanhemmilta arvokkaita vinkkejä.

Lue lisää: Stolta föräldrar
Miksi tuemme Pridea

Petter A. Stordalen kertoo Strawberrysta ja Pridesta: "Meille monimuotoisuus merkitsee parempaa kulttuuria."

Lue haastattelu täältä
Kaikki, mitä sinun tulee tietää Pridesta!

Mitä merkitys lipulla on? Mitkä ovat kuuluisimpia kappaleita? Mitkä tapahtumat ovat tehneet Pridesta sen, mitä se tänä päivänä on? Lue lisää värikkäästä kansanjuhlasta täältä!

Lue lisää värikkäästä kansanjuhlasta täältä!

Pride & Strawberry

Strawberry – Priden ylpeä kumppani Pohjoismaissa

Tarvitsetko katon pääsi päälle?

Hotellit Kööpenhaminassa

Tarvitsetko katon pääsi päälle Kööpenhaminan Pride-festivaalin aikaan? Me hoidamme homman!  Meillä on useita hotelleja Kööpenhaminassa, joten hae, löydä ja varaa suosikkisi jo tänään. Pride järjestetään myös monissa muissa kaupungeissa, joissa meillä on hotelleja. Miksi et lähtisi vaikka Pride-kiertueelle? Meillä on hotelleja Norjassa, Ruotsissa, Tanskassa, Suomessa ja Baltiassa.

Tutustu Kööpenhaminan hotelleihimme ja tee varauksesi jo tänään!
Room for all

Strawberry – Priden ylpeä sponsori

Me Strawberrylla pidämme monimuotoisuutta suuressa arvossa ja teemme paljon töitä tasa-arvoisuuden ja samanvertaisen kohtelun edistämiseksi. Tästä syystä olemme iloisia ja ylpeitä siitä, että toimimme Pohjoismaiden Pride-festivaalien sponsorina tänä vuonna!

Takaisin Pride-etusivulle
3.2.8.003 22
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.