Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Kööpenhamina: 13. - 21. elokuuta 2022

Copenhagen Pride Week on palannut, ja tapahtuma järjestetään elokuun puolivälissä. Tämä on viikko, joka juhlistaa rajatonta monimuotoisuutta, yhteisöllisyyttä ja rakkautta.

Mitä Copenhagen Pride Weekin aikana tapahtui vuonna 2018?

Tanskan suurin Pride-festivaali on värikäs juhla, joka järjestetään elokuun puolivälissä Kööpenhaminassa, joka vuosi.

Tämän vuosittain järjestettävän viikon aikana järjestetään muun muassa ilmaiskonsertteja joka ilta, debatteja ja pop-up-tapahtumia. Eikä tule unohtaa iloista tunnelmaa ja ihmistä välistä rakkautta sekä sateenkaaren värejä. Viikon päättää festivaalin suurin yksittäinen tapahtuma: Pride-kulkue.

Milloin Pride-kulkue järjestetään?

Lauantaina 17. elokuuta klo 13.00.

Paraatikulkue etenee Frederiksbergin kaupungintalolta Kööpenhaminan kaupungintalon aukiolle Frederksberg Allén ja Vesterbrogaden kautta.
Lähtö Frederiksbergistä klo 13.00.


Värikäs kulkue kulki Kööpenhaminan keskusta-alueiden läpi. Vuonna 2018 itse kulkueessa oli mukana 25 000 ihmistä ja katsojia reitin varrella noin 300 000. Taatusti unohtumaton kokemus!

Kööpenhamina – Pride Parade 2018

Näe kaikki kuvat tästä kansanjuhlasta!

Kööpenhaminan Pride Parade 2018 järjestettiin 18. elokuuta ja se oli todellinen menestys! Kadut täyttyivät rakkauden ilosanomasta, mahtavasta tunnelmasta ja hyvistä keskusteluista.

Lue artikkeli ja näe kaikki kuvat!

Voimakkaita ja kuuluvia ääniä Pride-liikkeessä

Inspiroidu ihmisistä, jotka tekevät päivittäin töitä tasa-arvoisuuden ja monimuotoisuuden edistämiseksi

Auroran tarina

Aurora on aina ollut nainen!

Lue lisää Aurorasta, joka ei koskaan tuntenut olevansa mies vaan nainen. Hän eli miehenä 25 vuoden ajan ennen kuin hän vihdoinkin sai olla oma itsensä. Aurora kertoo myös oman näkemyksensä siitä, mitä transhenkilöille voi ja toisaalta ei voi sanoakommer også med sine dos & don'ts til hva man kan si - og ikke bør si - til transpersoner.

Lue hänen tarinansa
Kun isä on homoseksuaali

Carolinin isä tuli ulos kaapista: ”Olen niin ylpeä hänestä"

Mitä tapahtuu, kun elämä muuttuu ilman, että itse on valinnut niin? Kuinka reagoida, kun oma perhe hajoaa ja toinen vanhemmista tulee ulos kaapista homoseksuaalina? Ruotsalaisen Carolin Solskärin, 27, kohdalla myrskyisä aika johti lopulta tärkeään ilmoitukseen, joka antoi vastauksen moniin pohdiskeluihin.

Carolinin tarina
Vanhempien tarina

Stolta föräldrar: ”Hyvät esikuvat ovat uskomattoman tärkeitä”

Me tapasimme ruotsalaisen yhdistyksen "Stolta föräldrar till HBTQ-barn" (HBTQ on Ruotsin vastine HLBT:lle) ja saimme kaapista ulos tulleilta vanhemmilta arvokkaita vinkkejä.

Lue lisää: Stolta föräldrar
Miksi tuemme Pridea

Petter A. Stordalen kertoo Strawberryista ja Pridesta: "Meille monimuotoisuus merkitsee parempaa kulttuuria."

Lue haastattelu täältä
Kaikki, mitä sinun tulee tietää Pridesta!

Mitä merkitys lipulla on? Mitkä ovat kuuluisimpia kappaleita? Mitkä tapahtumat ovat tehneet Pridesta sen, mitä se tänä päivänä on? Lue lisää värikkäästä kansanjuhlasta täältä!

Lue lisää värikkäästä kansanjuhlasta täältä!

Pride & Strawberry

Strawberry – Priden ylpeä kumppani Pohjoismaissa

Tarvitsetko katon pääsi päälle?

Hotellit Kööpenhaminassa

Tarvitsetko katon pääsi päälle Kööpenhaminan Pride-festivaalin aikaan? Me hoidamme homman!  Meillä on useita hotelleja Kööpenhaminassa, joten hae, löydä ja varaa suosikkisi jo tänään. Pride järjestetään myös monissa muissa kaupungeissa, joissa meillä on hotelleja. Miksi et lähtisi vaikka Pride-kiertueelle? Meillä on hotelleja Norjassa, Ruotsissa, Tanskassa, Suomessa ja Baltiassa.

Tutustu Kööpenhaminan hotelleihimme ja tee varauksesi jo tänään!
Room for all

Strawberry – Priden ylpeä sponsori

Me Strawberryilla pidämme monimuotoisuutta suuressa arvossa ja teemme paljon töitä tasa-arvoisuuden ja samanvertaisen kohtelun edistämiseksi. Tästä syystä olemme iloisia ja ylpeitä siitä, että toimimme Pohjoismaiden Pride-festivaalien sponsorina tänä vuonna!

Takaisin Pride-etusivulle
3.1.9.007 21
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden.

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.