Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Kokousta kanssamme

Östersund Ruotsi

2 hotellia vastaa hakuasi

Ole hyvä ja kokeile jotain muuta matkakohdetta

Kokoukset ja kongressit Östersundissa ja Frösön-saarella

Haluatko varata kurssi- tai kokoustiloja Östersundista? Meillä on kokoushotellit sekä Östersundin keskustassa että kauniilla Frösön-saarella. Nämä hotellit järjestävät kaiken – aina pienestä kokouksesta suureen kick-offiin.

Clarion Hotel® Grand Östersund, joka sijaitsee keskellä Östersundia, Prästgatanilla, tarjoaa ihanteellisen sijainnin kokoukselle tai kongressille. Sinun ei tarvitse huolehtia mistään; meillä on kokonaisratkaisuja, joihin kuuluu tilat, ruoka, aktiviteetit ja yöpyminen – riippumatta siitä, onko kysymyksessä kokous, kongressi tai minglaustapahtuma. Kaupungin suurimpana hotellina Clarion Hotel® Grand Östersund tarjoaa mahdollisuudet varata tiloja suurempiinkin tapahtumiin, kuten häihin, näyttelyihin tai syntymäpäiväjuhliin. Hotelli sijaitsee kilometrin päässä Östersundin rautatieasemalta ja 10 minuutin automatkan päässä Åre-Östersund-lentokentältä.

Toinen kokoushotellimme on yhdessä naapurinsa, Frösö Park Arenan kanssa Norlannin suurin kohtaamispaikka. Quality Hotel™ Frösö Parkissa sinulla on valittavanasi useita pieniä ja suuria kokoushuoneita – varaa tilat esimerkiksi suurelle kongressille, sillä täällä on tilaa jopa 2500 henkilölle. Konsertti, messut tai banketti – kaikki järjestyvät. Quality Hotel Frösö Park sijaitsee Frösön-saarella, vain 3 kilometrin etäisyydellä Åre-Östersund-lentokentästä. Östersundin keskustan tarjonta ravintoloineen ja viihdetarjontoineen on myös melko lähellä, vain 7,5 kilometrin päässä.

Jos haluatte tiimitoimintaa, löytyy Östersundista siihen paljon vaihtoehtoja. Luonnonystäville löytyy paljon retkikohteita läheisiltä tuntureilta ja Frösön-saarella on useita kauniita kulttuuri- ja luonnonpolkuja. Jos haluatte päästä oikein lähelle eläimiä, on täällä myös yksi Ruotsin suurimmista eläintarhoista, Frösö Zoo. Tai tutustukaa vaikka Östersundin tunnetuimpaan olentoon, vesipetoon (Storsjöodjuret), Jamtlissa (Jämtlannin lääninmuseossa). Siellä on näyttely, joka on omistettu kokonaan tälle kyseiselle vesipedolle.

Lue vähemmän
2 hotellia vastaa hakuasi
Teitä on monta!

Tiedustelusi lähettämisen yhteydessä tapahtui virhe. Ole hyvä ja yritä myöhemmin uudelleen.

Otamme kuitenkin mielellämme sinuun yhteyttä, jotta voimme yhdessä pohtia, josko jokin sinun tarpeitasi ja toiveitasi vastaava järjestely saataisiin aikaan.

Ole hyvä ja syötä seuraavat tiedot

Nimesi

Virheellinen sähköpostiosoite

Virheellinen puhelinnumero

Viesti on lähetetty.

3.2.11.002 26
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.