Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Kokousta kanssamme

Kristiansund Norja

1 hotelli vastaa hakuasi

Ole hyvä ja kokeile jotain muuta matkakohdetta

Kongressit, kokoukset ja tapahtumat Kristiansundissa

Järjestätkö kongressia, kokousta tai yksityistä tilaisuutta Kristiansundissa? Kaupungin keskustasta löydät hotellimme, Quality Hotel® Grand, Kristiansundin. Täältä saat apua minkä tahansa tapahtuman tai tilaisuuden järjestämisessä!

Järjestätkö tilaisuutta tai tapahtumaa jalkapallojoukkueen kanssa vai onko kyseessä myyntipalaveri tai kongressi? Ei väliä, sillä meiltä löydät jokaiseen tarpeeseen sopivan hotellin. Täältä saat apua kaikenlaisten käytännön järjestelyiden kanssa, oli kyseessä sitten tekniset laitteet tai yöpyminen, popcorn tai pehmytjäätelö. Quality Hotel Grand, Kristiansundista löytyy sopivat tilat niin isoille kongresseille kuin pienemmille kokouksillekin. Hotellissa on myös ravintola sekä baari. Järjestämme myös tarvittaessa ruoka- ja juomatarjoilun kokouksesi tai kongressisi yhteyteen.

Hotelli sijaitsee loistavalla paikalla keskellä Kristiansundia, joten sinne on helppo saapua. Kristiansundin lentoasema, Kverberget, sijaitsee vain 15 minuutin auto- tai taksimatkan päässä. Myös satamalaituri on hotellin lähistöllä ja sieltä pääset pikaveneellä nopeasti esimerkiksi Trondheimiin.

Hotellin lähistöltä löytyy runsaasti erilaista tekemistä – hotellin vieressä on ostoskeskus ja ostoskatuja shoppailijoille. Merelle ei myöskään ole pitkä matka, joten miksi et järjestäisi vaikkapa teambuildingia kalastuksen muodossa? Molden ja Kristiansundin välillä kulkee vaikuttava Atlantic Ocean Road (Atlanterhavsveien), jonka varrella voit kalastaa silloilta ja nauttia Norjan upeasta luonnosta.

 

Lue vähemmän
1 hotelli vastaa hakuasi
Teitä on monta!

Tiedustelusi lähettämisen yhteydessä tapahtui virhe. Ole hyvä ja yritä myöhemmin uudelleen.

Otamme kuitenkin mielellämme sinuun yhteyttä, jotta voimme yhdessä pohtia, josko jokin sinun tarpeitasi ja toiveitasi vastaava järjestely saataisiin aikaan.

Ole hyvä ja syötä seuraavat tiedot

Nimesi

Virheellinen sähköpostiosoite

Virheellinen puhelinnumero

Viesti on lähetetty.

3.2.1.018 21
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.