strawberryLogostrawberryLogo
Jäsenyys

Yhteistyökumppaneiden tarjoukset

Voitetaan syöpä yhdessä Cancerfonden-yhdistysten kanssa

Cancerfonden-yhdistysten visio on voittaa syöpä. Nyt voit lahjoittaa palkintopisteesi heidän tärkeään työhönsä. Kiitos osallistumisestasi!

Strawberry ja Cancerfonden ovat ylpeitä yhteistyökumppaneita

Riippumatta siitä, kuka olet ja missä asut, syöpä vaikuttaa meihin jokaiseen. Ehkä kyseessä on joku, jonka tunnet tai ehkä sinä itse. Tiedämme kaikki tutkimustyön merkityksen taistelussa syöpää vastaan – koskien niin sen ehkäisemistä kuin parantamista. Mahdollisuus osallistua Cancerfonden-yhdistysten tärkeään työhön, joka vaikuttaa niin moniin, on asia, joka on lähellä Strawberryin sydäntä. Sen vuoksi sinä voit Strawberry -jäsenenä lahjoittaa palkintopisteesi Cancerfonden-yhdistyksille.

Näin Cancerfonden kertoo yhteistyöstä:

Cancerfonden ovat ylpeitä saadessaan Strawberryin uudeksi yhteistyökumppanikseen. Cancerfonden-yhdistyksille tärkeitä ovat vakaat yhteistyökumppanit, joilla on hyvä arvomaailma ja jotka voivat jakaa yhdistysten sanomaa sekä sanoilla että teoilla. Samalla tiedämme, että monet Strawberryin vieraista haluavat tukea työtämme lahjoitusten kautta. Nyt kun tämä on mahdollista, voimme tehdä vielä enemmän tärkeää tutkimus- ja hoitotyötä samalla, kun voimme yhdessä kohdistaa huomiota syövän ehkäisemiseen.

Tietoja Cancerfonden-yhdistyksestä

Rahoittamalla tärkeintä tutkimustyötä, levittämällä tietoa syövästä ja vaikuttamalla päätöksentekijöihin tärkeissä asioissa Cancerfonden pyrkii siihen, että yhä harvemmat sairastuvat syöpään ja yhä useammat selviytyvät siitä hengissä. Cancerfonden on itsenäinen voittoa tavoittelematon organisaatio, joka ei saa valtion tukea. Heidän työnsä on täysin riippuvaista yksityishenkilöiden ja yritysten lahjoituksista.

Näin lahjoitat bonuspisteitäsi

Valitse itse kuinka paljon bonuspisteitäsi haluat lahjoittaa. Voit tehdä lahjoituksen alkaen 2 500 pisteestä, joka vastaa 10 euroa.

Cancerfonden tekee töitä jatkusvasti taistelua syöpää vastaan. Cancerfonden on mitä parhain valinta kun haluat lahjoittaa niin pieniä kuin myös suurempia summia jatkuvan tutkimustyön tukemiseksi. Voit lahjoittaa bonuspisteitäsi helposti, 2 500 pistettä vastaa 10 euroa. Tue Cancerfondenia tärkeässä työssään, jotta voimme auttaa mahdollisimman monia selviytymään syöpää vastaan!