Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Comfort Hotel® Copenhagen Airport Kastrup ,  Tanska

Comfort Hotel® Copenhagen Airport

Kastrup,  Tanska

Comfort Hotel Copenhagen Airport on hotelli, joka tulee muuttamaan kuvasi lentokenttähotelleista ja todistamaan, että budjettivaihtoehto ei ole yhtä kuin ikävä. Tervetuloa parhaaseen paikkaan aloittaa matkasi!

Comfort Hotel® Copenhagen Airport 3,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
8,2
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

8,2
10:stä
Tulos Comfort Hotel® Copenhagen Airport

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Aamiainen

Comfort Hotel Copenhagen Airport tarjoaa joka aamu terveellisen ja maittavan aamiaisbuffetin, joka sisältää monia ekologisia vaihtoehtoja, antaakseen sinulle hyvän alun päivälle.

Aamiainen tarjoillaan

Maanantai - perjantai: 05:30 - 10:00
Lauantai - sunnuntai: 05:30 - 11:00

Early Bird -aamiainen, joka sisältää kylmiä tuotteita, mehua, teetä ja kahvia, on saatavilla klo 03:00 - 05:30.

Pysäköinti

Saavutko luoksemme autolla? Se onnistuu! Voit pysäköidä aivan hotellin ulkopuolelle. Maksu tapahtuu automaatilla tai EasyPark-sovelluksen kautta.

Hinta: 350 DKK/vrk (24 tuntia), 65 DKK/tunti

Barception

Pohjakerroksessa sijaitsee Barception, jossa tarjoilemme kahvia, virvoitusjuomia, olutta ja viiniä, pikkupurtavaa ja yksinkertaisempia ruokalajeja, joissa keskitytään selkeästi ekologisiin ja terveellisiin raaka-aineisiin. Täällä voit täyttää energiavarastojasi tai vain rentoutua oluen äärellä aulassamme.

Haluatko tietää, mitä Barception tarkoittaa? Se on yksinkertaista: Bar + Reception = Barception

Klo 17:00 - 22:30 voit tilata myös kotitekoista pizzaa, hampurilaisia ja muita lämpimiä ruokalajeja.

Tutustu Barception-menuumme (EN) täällä!

Kuntosali

Hotellin kuntosali ei ole ainoastaan hyvin voima- ja kestävyysharjoitteluun sopivilla erilaisilla koneilla ja laitteilla varustettu. Se on myös avoinna vuorokauden ympäri! Tervetuloa.

Self service station

Meillä tulee sisään- ja uloskirjautumisen olla yksinkertaista. Välty pitkiltä jonoilta: automaateissamme voit itse kirjautua sisään, maksaa ja kirjautua ulos.

Lemmikkiystävällinen hotelli

Ota paras ystäväsi mukaasi matkalle! Meille lemmikit ovat tervetulleita. Veloitamme lemmikistäsi 300 DKK per vierailu, tai 400 DKK per vierailu, mikäli mukanasi on useampia nelijalkaisia ystäviä. Opaskoirasta emme tietenkään veloita mitään, kun näytät meille todistuksen. Muista ilmoittaa meille lemmikistäsi varauksen teon yhteydessä, niin voimme varmistaa, että saatte lemmikkiystävällisen huoneen.

Laundromat

Matkustaminen saattaa tehdä vaatteistasi likaisia. Me voimme auttaa sinua siinä.

Emme pese vaatteitasi, mutta hotellin Laundromat on käytettävissäsi. Varaat sen Barceptionista. Tietenkin voit myös silittää puhtaan pyykkisi. Jokaisessa kerroksessa on silityshuone.

Wi-Fi

Ilmainen, langaton internet-yhteys on käytettävissäsi koko hotellissa. Internet-yhteys on helppo muodostaa!

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.8.003 23
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.