Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Comfort Hotel® Copenhagen Airport Kastrup ,  Tanska

Comfort Hotel® Copenhagen Airport

Kastrup,  Tanska

Comfort Hotel Copenhagen Airport on hotelli, joka tulee muuttamaan kuvasi lentokenttähotelleista ja todistamaan, että budjettivaihtoehto ei ole yhtä kuin ikävä. Tervetuloa parhaaseen paikkaan aloittaa matkasi!

Comfort Hotel® Copenhagen Airport 3,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Standard kahden hengen huone Maks. 2 henkilöä

Lue lisää map
Tilavat kahden hengen Standard-huoneemme ovat kooltaan 18–20 neliömetriä. Huoneiden kalustukseen kuuluu 180 cm leveä parivuode. Huoneessa on myös kirjoituspöytä tai sohva, 55’’ TV, avoin vaatekaappi ja matkatavarateline. Kaikissa kylpyhuoneissa on suihku ja lisäksi shampoota, suihkusaippuaa ja hiustenkuivaaja. Internet-yhteys on nopea ja maksuton. Ole hyvä ja huomioi, ettei huoneessa ole minibaaria ja vedenkeitintä.
 • Tupakointi kielletty
 • Standard-huone
Katso hinnat ja saatavuus

Standard kaksi erillistä vuodetta Maks. 2 henkilöä

Lue lisää map
Kahden hengen Standard-huoneissamme on kaksi erillistä, 90 cm leveää vuodetta, kirjoituspöytä, 55’’ TV, avoin vaatekaappi ja matkatavarahylly. Kaikissa kylyphuoneissa on suihku, shampoota, vartalovoidetta ja hiustenkuivaaja. Internet-yhteys on maksuton ja nopea. Huoneen koko: 18–20 neliömetriä. Sopii 1 tai 2 hengelle. Ole hyvä ja huomioi, ettei huoneessa ole minibaaria ja vedenkeitintä.
 • Tupakointi kielletty
 • Standard-huone
Katso hinnat ja saatavuus

Standard kolmen hengen huone Maks. 2 henkilöä + 1 mahdollinen lisävuode

Lue lisää map
Tilavat kolmen hengen Standard-huoneemme ovat kooltaan 18–20 neliömetriä. Huoneiden kalustukseen kuuluu 160 cm leveä parivuode, vuodesohva, 55" TV, avoin vaatekaappi ja matkatavarahylly. Kaikissa kylpyhuoneissa on suihku, shampoota, suihkusaippuaa ja hiustenkuivaaja. Internet-yhteys on nopea ja sisältyy hintaan. Sohva voidaan pedata vuodesohvaksi 250 DKK:n lisämaksua vastaan per yö. Ole hyvä ja huomioi, ettei huoneessa ole minibaaria ja vedenkeitintä.
 • Tupakointi kielletty
 • Standard-huone
Katso hinnat ja saatavuus

Superior kahden hengen huone Maks. 2 henkilöä

Lue lisää map
Nauti näköalasta. Kahden hengen Superior-huoneemme ovat kooltaan 18–20 neliömetriä ja huoneiden kalustukseen kuuluu 180 cm leveä parivuode. Huoneessa on lisäksi kirjoituspöytä 55’’ TV, avoin vaatekaappi ja matkatavarateline. Kaikissa kylpyhuoneissa on suihku sekä shampoota, suihkusaippuaa ja hiustenkuivaaja. Internet-yhteys on nopea ja maksuton. Ole hyvä ja huomioi, ettei huoneessa ole minibaaria ja vedenkeitintä.
 • Tupakointi kielletty
 • Superior-huone
Katso hinnat ja saatavuus

Superior perhehuone Maks. 4 henkilöä

Lue lisää map
Superior-perhehuoneemme ovat kooltaan 25–28 neliömetriä. Huoneissa on 160 cm leveä parivuode ja 90 cm leveä kerrossänky erillisessä huoneessa, 55’’ TV, avoin vaatekaappi ja matkatavarahylly. Kaikissa kylpyhuoneissa on suihku, suihkusaippuaa ja shampoota sekä hiustenkuivaaja. Internet-yhteys on nopea ja maksuton. Täydellinen valinta perheellesi. Ole hyvä ja huomioi, ettei huoneessa ole minibaaria ja vedenkeitintä.
 • Tupakointi kielletty
 • Perhehuone
Katso hinnat ja saatavuus

Perhehuone Maks. 4 henkilöä

Lue lisää map
Perhehuoneemme ovat kooltaan 19–21 neliömetriä. Huoneen kalustukseen kuuluu kaksi 140 cm leveää parivuodetta, 55’’ TV, avoin vaatekaappi ja matkatavarahylly. Kylpyhuoneessa on suihku ja lisäksi shampoota, suihkusaippuaa ja hiustenkuivaaja. Internet-yhteys on nopea ja maksuton. Täydellinen kahden hengen Executive-huoneeksi tai perheille. Ole hyvä ja huomioi, ettei huoneessa ole minibaaria ja vedenkeitintä.
 • Tupakointi kielletty
 • Perhehuone
Katso hinnat ja saatavuus

XXL perhehuone Maks. 8 henkilöä

Lue lisää map
Oletteko kaveriporukka tai suuri perhe? XXL-huoneessamme on tilaa jopa 8 henkilölle. Huoneet ovat kooltaan 38–40 neliömetriä ja niissä on kaksi kerrossänkyä, joiden alavuode on parivuode (140 cm) ja kaksi erillistä vuodetta (90 cm). XXL-huoneen kalustukseen kuuluu ruokapöytä ja tuolit, 55'' TV, avoin vaatekaappi ja matkatavarahylly. Kaikissa XXL-huoneissa on kaksi kylpyhuonetta, joissa on suihku, suihkuvoidetta ja shampoota sekä hiustenkuivaaja. Internet-yhteys on nopea ja maksuton ja on saatavana kahtena versiona: langaton ja johdollinen. Täydellinen valinta suuremmille seurueille. Ole hyvä ja huomioi, ettei huoneessa ole minibaaria ja vedenkeitintä.
 • Kerrossänky
 • Tupakointi kielletty
Katso hinnat ja saatavuus

XXL huone Maks. 8 henkilöä

Lue lisää map
Onko seurueenne suuri ja haluaisitte jakaa huoneen? XXL-huoneemme ovat kooltaan 38–40 neliömetriä ja niistä on saatavana kaksi erilaista vahtoehtoa: neljä kerrossänkyä (8 x 90 cm leveää vuodetta) tai 4 x 90 cm leveää vuodetta + 2 x 140 cm leveää vuodetta. Näin voitte valita tarpeisiinne parhaiten sopivan vaihtoehdon. XXL-huoneidemme kalustukseen kuuluu ruokapöytä ja tuolit, 55'' TV, avoin vaatekaappi ja matkatavarahylly. Kaikissa XXL-huoneissamme on kaksi kylpyhuonetta sekä suihku, jossa on shampoota ja suihkusaippuaa sekä hiustenkuivaaja. Internet-yhteys on nopea ja maksuton ja saatavana kahtena eri vaihtoehtona: langattomana ja kaapelilla. Täydellinen suuremmille ryhmille. Ole hyvä ja huomioi, ettei huoneessa ole minibaaria ja vedenkeitintä.
 • Kerrossänky
 • Tupakointi kielletty
Katso hinnat ja saatavuus

Deluxe kahden hengen huone Maks. 2 henkilöä

Lue lisää map
Nauti kahden hengen Deluxe-huoneesta rakkaasi kanssa. Huoneesta aukeaa näkymä kattojen ylle, merta ja avoimia maisemia kohti. Kahden hengen Deluxe-huone on kooltaan 42 neliömetriä ja sieltä löytyy 180 cm leveä parivuode ja muina kalusteina viihtyisä sohva, 55’’ TV, avoin vaatekaappi ja matkatavarahylly. Kaikissa kylpyhuoneissa on suihku sekä shampoota, suihkusaippuaa ja hiustenkuivaaja. Internet-yhteys on nopea ja maksuton. Tämä on yksinkertaisesti hotellin viihtyisin huone, joka sopii kahdelle hengelle. Ole hyvä ja huomioi, ettei huoneessa ole minibaaria ja vedenkeitintä.
 • Tupakointi kielletty
 • Deluxe-huone
Katso hinnat ja saatavuus

Perhesviitti Maks. 4 henkilöä

Lue lisää map
Perhesviittimme on itse asiassa enemmän kuin vain huone – saat erillisen, liukuovella erotetun makuuhuoneen. Sviitit ovat kooltaan noin 48 neliömetriä ja niiden kalustukseen kuuluu kaksi parivuodetta, joiden leveys on 180 ja 140 cm. Huoneista avautuu näköala merta ja lentoasemaa kohti. Huoneeseen on kalustettu viihtyisä sohva-alue ja sieltä löytyy myös 55’’ TV, avoin vaatekaappi ja matkatavarahylly. Kaikissa kylpyhuoneissa on suihku ja hiustenkuivaaja, ja siellä on myös shampoota ja suihkusaippuaa. Internet-yhteys on nopea ja maksuton. Näissä huoneissa ei ole minibaaria eikä vedenkeitintä.
 • Tupakointi kielletty
 • Perhehuone
 • Sviitti
Katso hinnat ja saatavuus

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.1.9.007 25
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden.

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.