Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® Copenhagen Airport Kastrup ,  Tanska

Näytä kaikki hotellit kohteessa Kööpenhaminan lentoasema, Tanska

Clarion Hotel® Copenhagen Airport

Kastrup,  Tanska

Kööpenhaminan tärkein kohtaamispaikka Clarion Hotel Copenhagen Airport sopii sijaintinsa ansiosta yhtä hyvin niin kokouksiin kuin spa- ja kokouselämyksiin – Terminal 3 sijaitsee 2 minuutin päässä hotellilta! Tervetuloa meille!

Clarion Hotel® Copenhagen Airport 0 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
5,1
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

5,1
10:stä
Tulos Clarion Hotel® Copenhagen Airport

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

  THE HANGAR: The Hangar on Pohjois-Euroopan suurin hotelli-kongressitila. Henkeäsalpaavalla 2500 neliömetrin koollaan täällä on tilaa 2150 henkilölle, 5 cessna-lentokoneelle tai 25 henkilöautolle. Kuten sanoimme, olemme joustavia.

  Tila voidaan jakaa viiteen osaan, joista kussakin on 400 henkilön kapasiteetti. The Hangarin ainutlaatuinen sijainti, vain 5 minuutin päässä metro- ja juna-asemilta sekä Kööpenhaminan lentokentän porteilta sisäkulkuväylää käyttäen, tekee tästä tilasta juuri täydellisen niin kansainvälisiä kongresseja kuin paikallisia tapahtumia ajatellen. Sisustus on eksklusiivinen, moderni ja kansainvälinen. Aloita päiväsi kongressilla ja katso, kuinka se muuntuu upeaksi bankettitilaksi illan juhlatilaisuuttasi varten.

  Ruokamme ja juomamme houkuttelevat kaikkia aisteja maksimoidakseen osallistujien kokemuksen. Räätälöimme pakettisi sopimaan kaikkiin tarpeisiisi tapahtumatyypistä riippuen: kongressit, banketti-illalliset tai seurustelutarjoilut. Kaikki ruoka on vastuullisesti tuotettua eikä missään tarjotuissa tuotteissa ole sertifioimatonta palmuöljyä. Olemme enemmän kuin iloisia voidessamme tarjota vihreitä ja vastuullisia vaihtoehtoja menua valittaessa.

  Varaa The Hangar

  Tehdäksesi varauksen tai saadaksesi lisätietoja voit ottaa meihin yhteyttä osoitteessa sales.cph@strawberry.dk.

  Saadaksesi 360 asteen näkymän The Hangarista, vieraile sivustolla: https://hotelscopenhagenairport.dk/hangar-gallery/

  Saat jopa 25% alennusta!

  Ei kiitos!

  Yritä uudelleen

  Saat jopa 25% alennusta!
  Kiitos tilauksesta!

  Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

  3.2.13.011 23
  Varauskoodi

  Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

  Tallenna

  Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

  Valitut huoneet

  huone Poista huone

  Lisää huone
  Varauskoodi

  Varauskoodi on nyt lisätty.

  Please note

  Your session will be ended

  Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.