Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® Copenhagen Airport Kastrup ,  Tanska

Clarion Hotel® Copenhagen Airport

Kastrup,  Tanska

Kööpenhaminan tärkein kohtaamispaikka Clarion Hotel Copenhagen Airport sopii sijaintinsa ansiosta yhtä hyvin niin kokouksiin kuin spa- ja kokouselämyksiin – Terminal 3 sijaitsee 2 minuutin päässä hotellilta! Tervetuloa meille!

Clarion Hotel® Copenhagen Airport 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
8,2
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

8,2
10:stä
Tulos Clarion Hotel® Copenhagen Airport

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

  • Clarion Hotelleissa on aamupalalla aina tarjolla tuoretta leipää

Aamiainen

Hyvää huomenta! Hyvien yöunien jälkeen on mukava nauttia herkullisesta aamiaisbuffetista. Meiltä löydät monipuolisen ja terveellisen buffetin, joka sisältää myös useita ekologisia vaihtoehtoja. Aamiainen sisältyy monien huoneluokkien hintaan, mutta ei kuitenkaan kaikkien. Varmista tämä varausta tehdessäsi.

Aamiainen tarjoillaan:

Maanantai - perjantai: 05:30 - 10:00 
Lauantai - sunnuntai: 05:30 - 10:30

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

  • Pysäköintimahdollisuudet Clarion Hotelleissa

Pysäköinti

Meillä olet lähellä kaikkea. Paitsi lentoja, junia ja koko maailmaa, myös pysäköintihallia. Hotellin alapuolella sijaitsevan pysäköintihallin nimi on P7 ja se on osa lentokenttää. Hissi vie sinut suoraan hotellin aulasta pysäköintihalliin. Hotellin sisäänkäynnin edustalta löytyy myös rajoitettu määrä pysäköintipaikkoja.

Hinta

Pysäköinti P7-pysäköintihallissa, hotellin alapuolella: 350 DKK/vrk (24h)
Pysäköinti hotellin ulkopuolella: 350 DKK/vrk (24h)

Self-service check-in

Jos suosit laitteita ihmisten sijaan tai et vain ehdi jonottaa, voit kirjautua sisään fiksuilla itsepalvelu-check-in-laitteillamme tai puhelimellasi!

  • Kuntoilumahdollisuudet Clarion Hotelleissa

Kuntoilutilat

Meiltä löydät hyvin varustellun kuntosalin, jossa on niin kunto-, voima- kuin liikeharjoitteluunkin soveltuvia laitteita. Kuntosalin käyttö on maksutonta hotellivieraillemme.

Aukioloajat

Joka päivä: ympäri vuorokauden

  • Tilaa syötävää ja juotavaa suoraan huoneeseesi huonepalvelun kautta Clarion Hotelleissa

Huonepalvelu

Aamiainen vuoteeseen? Vaahtokylpy samppanjan kera tai iltapala lempiohjelmaa katsoessasi? No problem! Me toimitamme haluamasi tuotteet huoneeseesi 75 kruunun (DKK) lisämaksua vastaan.

  • Pesetä likaiset vaatteesi Clarion Hotelleissa

Pesulapalvelu

Tarvitsevatko vaatteesi pesua, kun asut luonamme? Clarion Hotel Copenhagen Airportista löytyy pesulapalvelu.

  • Eläinystävällisiä huoneita Clarion Hotelleissa

Lemmikkiystävällinen hotelli

Ota paras ystäväsi mukaasi matkalle! Meille lemmikit ovat tervetulleita. Veloitamme lemmikistäsi 300 DKK per vierailu, tai 400 DKK per vierailu, mikäli mukanasi on useampia nelijalkaisia ystäviä. Opaskoirasta emme tietenkään veloita mitään, kun näytät meille todistuksen. Muista ilmoittaa meille lemmikistäsi varauksen teon yhteydessä, niin voimme varmistaa, että saatte lemmikkiystävällisen huoneen.

  • Wi-Fi Clarion Hotelleissa

Wi-Fi

Voit surffailla netissä koko hotellin alueella, täysin maksutta. Koodin langattoman verkkomme käyttöä varten löydät vastaanotostamme tai kokouksesi yhteydestä. Voit myös kirjautua sisään Strawberry -jäsennumerollasi.

  • Express Checkout Clarion Hotelleissa

Express Checkout

Oletko väsynyt jonottamaan, kun on aika lähteä hotellilta? Siinä tapauksessa tulet varmasti rakastamaan Express Checkout -palveluamme. Ilmaise kiinnostuksesi vastaanotossa vierailusi aikana tai kirjautuessasi sisään hotelliin, jotta voit hotellista poistuessasi helposti jättää avaimesi Express Checkout -laatikkoomme. Lähetämme kuittisi jälkikäteen sähköpostiisi. Näppärämpää check-outia saa hakemalla hakea.

 

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.8.003 24
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.