Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Hotel Haven Helsinki ,  Suomi

Hotel Haven

Helsinki,  Suomi

Hotel Haven on elegantti piilopaikka Eteläsataman ja Kauppatorin kupeessa, kävelymatkan päässä Esplanadin puistosta. Tule nauttimaan huoneista upealla merinäköalalla, monipuolisista kokoustiloista, tasokkaista ravintoloista ja legendaarisesta baaristamme.

Hotel Haven 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Sue Ellen

Piditpä kalasta, lihasta tai kasvisruoasta, Sue Ellen on täydellinen valinta sinulle. Täällä saat kokea miellyttävän ilmapiirin, maukasta ruokaa ja hyviä juomia – kaikissa tilanteissa.

Fiasco?

Ravintolassa tarjoillaan hyvin valmistettuja italialaisia, pohjoismaisista raaka-aineista valmistettuja ruokia. Tarjolla on muun muassa tuoreita yrttejä, jännittäviä italialaisia.

Bar Haven

Täällä voit rauhoittua töiden jälkeen, lukea sanomalehteä takkatulen ääressä tai päättää illan virkistävällä cocktaililla.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 22
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.