Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Hotel AX Helsinki ,  Suomi

Hotel AX

Helsinki,  Suomi

Tervetuloa Hotel AX -hotelliin Jätkäsaaressa, Helsingissä! Ainutlaatuinen tapaamispaikka taiteen ystäville kaupungin oman kulttuuritarjonnan äärellä. Täällä voit yöpyä taiteen keskellä. Hotellissa on myös oma ravintola ja baari.

Hotel AX 0 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Hotelli AX avaa ovensa Helsingin taidemaailmalle, mutta on jo taidekokemus itsessään. Tämä välittyy jo hotellin nimessä, Art Experience, joka juontaa juurensa kokonaisvaltaisen taidekokemuksen tarjoamisesta.

Hotellihuoneet

Ainutlaatuiset huoneemme sopivat täydellisesti vieraille, jotka etsivät majoitukseltaan rentoutumista ja seikkailun tuntua samalla inspiroituen taiteesta ja visuaalisista pinnoista. Täältä löydät uniikkeja taideteoksia, täydellisen unen tarjoavat Joutsen-peitot ja Dermosil Juuri -luonnonkosmetiikkatuotteita kylpyhuoneessa - jotka kaikki luovat ihanteelliset puitteet vierailullesi.

Taide ja kulttuuri

Pohjoismaissa ainutlaatuisena taidehotellina tunnettu Hotel AX on yhteistyössä Suomen johtavien nykytaiteilijoiden kanssa. Sisustusarkkitehti, muotoilija ja kuvanveistäjä Stefan Lindfors istuu ohjaajan penkillä. Suomalainen moderni taide on konseptin ydin. Rakennuksen sisä- että ulkopuolelta löytyvän monipuolisen teoskokoelman lisäksi, Hotelli AX on vieraiden lähtö- ja päätöspiste Helsingin kulttuuriin ja taiteelliseen elämään.

AX RESTAURANT

Tervetuloa hotellin omaan AX RESTAURANT -ravintolaan Jätkäsaaressa. Ravintolassa on tilaa 85 taiteilijalle ja hotellivieraalle. Rento, kodikas tunnelma ja panoraamaikkunat Jätkäsaaren kaupunkikatumaisemaan heijastuvat sekä paikan tunnelmassa että ruokalistalla. Viikonloppuisin tarjolla on herkullinen ja monipuolinen brunssi. Tervetuloa herkuttelemaan!

AX UNDER

Laskeudu kierreportaita alas AX UNDERiin, hotellin aamiais- ja tapahtumatiloihin. Taidetta ja yllätyksiä riittää! Kesällä laajennamme ravintolan terassille AX GARDENiin. Oma klubimme, AX Club, tarjoaa säännöllisesti unohtumattomia hetkiä sen jännittävillä tapahtumilla ja keikoilla hotellin tiloissa.

Tervetuloa Hotel AXiin!

Yhteystiedot

  • Välimerenkatu 18 00220 Helsinki , Suomi

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.13.011 21
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.