Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Hotel AX Helsinki ,  Suomi

Hotel AX

Helsinki,  Suomi

Tervetuloa Hotel AX -hotelliin Jätkäsaaressa, Helsingissä! Ainutlaatuinen tapaamispaikka taiteen ystäville kaupungin oman kulttuuritarjonnan äärellä. Täällä voit yöpyä taiteen keskellä. Hotellissa on myös oma ravintola ja baari.

Hotel AX 0 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Art Exhibit King Maks. 2 henkilöä

Lue lisää map
Art Exhibition King -huoneemme ovat ainutlaatuisia taidehuoneita, joiden suunnittelusta vastaavat suomalaiset taiteilijat. Taiteilijat saivat vapaat kädet suunnitella omat hotellihuoneensa mielikuvituksensa puitteissa. Lopputuloksena on seitsemän erilaista huonetta, joiden tarjoamat taidekokemukset hämärtävät arjen ja todellisuuden välisiä rajoja ja hemmottelevat kaikkia aisteja, hotelliyöpymisen ylellisyyttä unohtamatta. Ainoa yhteinen asia huoneissa on pehmeä vuode ja kylpyhuone. Kaikki muu on taidetta! Tämä on tilaisuutesi kokea todella ainutlaatuinen hotelliyöpyminen taiteen ympäröimänä. Jos haluat majoittua tietyn taiteilijan suunnittelemassa huoneessa, lähetä meille pyyntösi. Teemme parhaamme täyttääksemme toiveesi.
  • Tupakointi kielletty
  • Superior-huone
  • Aamiainen sisältyy hintaan
Katso hinnat ja saatavuus

Corner Studio Maks. 4 henkilöä

Lue lisää map
Näissä ylellisissä Corner Studio -huoneissa on erikseen makuuhuone ja olohuone. Huoneet sijaitsevat hotellin ylimmässä kerroksessa ja niistä avautuu ainutlaatuinen näköala.
  • Tupakointi kielletty
  • Sviitti kahdella makuuhuoneella
  • Aamiainen sisältyy hintaan
Katso hinnat ja saatavuus

AX Standard Room Maks. 2 henkilöä

Lue lisää map
Valoisat ja tunnelmalliset AX Standard -huoneet ovat suosittuja ja sopivat täydellisesti hyvää yöunta varten ja inspiroimaan kaikkia elämää rakastavia. Viihtyisän huoneen mukavuuksiin kuuluu modernia ylellisyyttä, joka vie ajatukset kauaksi arjen stressistä ja velvollisuuksista. Uppoudu pehmeän vuoteen tarjoamaan mukavuuteen ja nauti panoraamanäköalasta Jätkäsaareen tästä upeasta ja ainutlaatuisesta hotellihuoneesta käsin – tällaista hotellihuonetta et löydä mistään muusta paikasta.
  • Tupakointi kielletty
  • Standard-huone
  • Aamiainen sisältyy hintaan
Katso hinnat ja saatavuus

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 23
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.