Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Hotelliviikonloppu jopa -20 %

Vihdoin romanttista yhdessäoloa kumppanin kanssa? Kauan odotettu irtiotto parhaan ystävän kanssa? Vai ansaittua laatuaikaa ihan yksin? Hyödynnä kevään parhain hotellitarjous ja yövy Pohjoismaiden arvostetuimmissa laatuhotelleissa nyt.

The Weekender – hotelliviikonloppu jopa -20 %

Loma voi löytyä läheltäkin! Staycation kulman takana, keskellä oman kotikaupungin vilskettä vai vaihtaisitko mielummin maisemaa naapurimaan sykkeeseen? Sinä päätät, me pidämme huolen viihtyvyydestäsi.

Me takaamme, että lomasi on enemmän kuin hotellivierailu! Haluamme piristää arjen kiireitäsi tarjoamalla sinulle ja läheisellesi rentouttavan elämyksen aina laadukkaissa puitteissa.

Yöpyessäsi vähintään kaksi yötä valituissa hotelleissamme Pohjoismaissa saat jopa 20% tarjouksen ja myöhäisen uloskirjautumisen klo 14 asti. Aloita viikonloppusi vaikka jo torstaina ja tule luoksemme rentoutumaan. 
Ehdot

Tarjous koskee rajoitettua määrää huoneita eikä sitä voi yhdistää muihin tarjouksiin tai alennuksiin. Koskee vähintään 2 yön pituista yöpymistä viikonloppuisin (torstai - maanantai). Varaus voidaan peruuttaa klo 16:00 asti saapumispäivänä. Aamiainen sisältyy hintaan kaikissa hotelleissa, lukuun ottamatta GLO Hotel Airport, At Six- ja Comfort Hotel® Xpress -hotelleja. Clarion Collection® Hoteleissa myös "fika" ja iltapala sisältyvät hintaan.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.2.003 21
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.