Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Majoitu Clarionissa, seikkaile HopLopissa!

Mistä on vuoden hauskin seikkailu tehty? No tietenkin majoituksesta jännittävässä Clarion Hotel Helsingissä, sekä ikimuistoisesta seikkailusta HopLop-seikkailupuistossa!

Tästä tulee vuoden hauskin seikkailu! Majoitus Clarion Hotel Helsingissä sekä sisäänpääsy HopLop-seikkailupuistoon samassa paketissa.

Mistä on vuoden hauskin seikkailu tehty? No tietenkin majoituksesta jännittävässä Clarion Hotel Helsingissä, sekä ikimuistoisesta seikkailusta HopLop-seikkailupuistossa! Lähin HopLop-sisäleikkipuisto sijaitsee Helsingin Ruoholahdessa, vain reilun kilometrin päässä hotellilta - matka menee mukavasti vaikka kävellen!

Tarjoamme nyt samassa paketissa majoituksen Clarion Hotel Helsinkiin -5% alennuksella päivän hinnasta, sekä yhden sisäänpääsylipun mihin tahansa HopLop-seikkailupuistoon. Paketti sisältää majoituksen kahdelle valitsemassasi huoneluokassa (Standard, Superior, Deluxe tai Suite), herkullisen hotelliaamiaisen, uima-altaan, saunojen ja kuntosalin käytön asiakasaikoina sekä yhden sisäänpääsylipun HopLop-seikkailupuistoon sisäänkirjautumisen yhteydessä (arvo 18€, voimassa voimassa kesäkuuhun 2020 asti). Hotellihuoneidemme hinnat vaihtelevat ajankohdan mukaan, joten kysy meiltä hintoja haluamallesi ajankohdalle. Huoneluokkiin voit tutustua täällä.

Varaa majoitus koodilla HOPLOP suoraan nettisivuiltamme.

Tutustu HopLop-seikkailupuistoihin täällä: www.hoplop.fi/

Majoituspaketti sisältää

  • Yhden yön majoitus valitsemassasi huoneluokassa
  • Herkullinen hotelliaamiainen
  • Uima-altaan, sanojen ja kuntosalin käyttö
  • Langaton internet-yhteys
  • Yhden sisäänpääsylipun HopLop-seikkailupuistoon (voimassa 4.6.2020 asti)
Ehdot

Huoneita on saatavilla rajoitettu määrä eikä sitä voi yhdistää muihin tarjouksiin. Maksu suoritetaan majoituksen yhteydessä hotellin vastaanottoon. Peruutukset ja muutokset varaukseen ovat sallittuja, kunhan ne tehdään klo 16.00 mennessä saapumispäivänä.

Tämä kampanja ei ole tällä hetkellä saatavilla. Ole hyvä ja tarkasta muut kampanjamme ja tarjouksemme.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.8.003 21
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.