Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Collection® Hotel Katajanokka Helsinki ,  Suomi

Clarion Collection® Hotel Katajanokka

Helsinki,  Suomi

Clarion Collection® Hotel Katajanokka sijaitsee merellisellä Katajanokan alueella, Helsingin ydinkeskustan vieressä. Tämä elegantti boutique-hotelli ihastuttavineen ravintoloineen on saneerattu vuodelta 1837 peräisin olevaan vankilarakennukseen.

Clarion Collection® Hotel Katajanokka 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Punaisten tiiliseinien sisältä entisen Helsingin lääninvankilan tiloista löytyy ihastuttava Clarion Collection® Hotel Katajanokka. Vanhojen muurien ympäröimä kiinteistö on tuotu nykyaikaan kattavan kunnostuksen myötä kuitenkin rakennuksen mielenkiintoista historiaa kunnioittaen. Hotelli tarjoilee uniikkeja ja kotoisia hotellielämyksiä ainutlaatuisissa tiloissa, joissa yhdistyvät laadukas design sekä pohjoismainen ylellisyys.

Paljon enemmän kuin hotelli

Clarion Collection® Hotel Katajanokka on enemmän kuin hotelli - se on elämäntapa. Lämminhenkinen tunnelma ja loistava palvelu kumpuavat suoraan sydämistämme ja pyrimme tekemään kaikkemme, että vierailusi olisi ensiluokkainen.

Hotelli sijaitsee vain kivenheiton päässä Helsingin ydinkeskustasta merellisessä Katajanokan kaupunginosassa. Alue tunnetaan toinen toistaan kauniimmista, hyvin säilyneistä jugend-rakennuksista, joita voit ihailla vaikkapa tunnelmallisen päiväkävelyn merkeissä. Clarion Collection® Hotel Katajanokka on myös mitä parhain valinta sinulle, joka haluat järjestää hotellissa yksityistilaisuuden ja juhlistaa vaikka merkkipäivääsi.

Rakennuksen jännittävä historia

Clarion Collection® Hotel Katajanokan vanhin osa on peräisin vuodelta 1837 ja päärakennus vuodelta 1888. Alun perin rakennuksessa toimi ensin läänin- ja sittemmin tutkintavankila, joka suljettiin vuonna 2002.

Kattavan peruskorjauksen päätteeksi laadukas ja moderni hotelli avasi ovensa toukokuussa 2007. Rakennuksen pitkästä ja värikkäästä historiasta viestivät kuitenkin yhä Museoviraston kansallisperintölautakunnan suojelemat keskikäytävä, punatiilinen ulkoseinä sekä puistoa ympäröivä korkea muuri. Vuonna 2017 hotellissa suoritettiin jälleen kevyttä kunnostusta ja kattava sisustusuudistus. Lopputuloksena on tyylikäs lifestyle-hotelli ainutlaatuisessa vankilamiljöössä, joka tunnetaan poikkeuksellisen hyvästä palvelusta ja lämpimästä tunnelmasta.

Tyylikkäät ja rauhalliset huoneet

Vanhat vankisellit on muunnettu upeiksi hotellihuoneiksi, joiden sisustus ja design on toteutettu käytännöllisyydestä ja mukavuudesta tinkimättä. Huoneet on suunniteltu erityisesti rentoutumista ja rauhoittumista etsiville. Metrin paksuisten tiiliseinien, korkean huonekorkeuden ja kolminkertaisten ikkunoiden ansiosta huoneet ovat todella hiljaisia. Täällä nautit siis takuuvarmasti hyvistä yöunista ja pääset pakoon kaupungin hälinää.

Ravintola Linnankellari

Ravintola Linnankellari on ehdottomasti vierailemisen arvoinen, jos herkullinen pohjoismainen keittiö on mieleesi. Linnankellari sijaitsee hotellin kellarikerroksessa ja on avoinna myöhään iltaan. Myös ryhmät ja yksityiset seurueet ovat aina lämpimästi tervetulleita tilaisuuden luonteesta riippumatta! Kesäkuukausina hotellin sisäpihalla tarjoillaan suussasulavia grilliherkkuja.

Yhteystiedot

  • Merikasarminkatu 1a 00160 Helsinki , Suomi

Tietoja Clarion Collection Hotel Katajanokasta

Hotellihuoneiden määrä

106 huonetta ja sviittiä

Etäisyys lentoasemalle

20,3 km

Etäisyys paikallisliikenteeseen

140 metriä

Löydä hotellille

HelsinkiVantaan lentoasemalta keskusrautatieasemalle

Lähijunat I ja P
Bussit 615 ja 620

Taksi

Suosittelemme yritystä Taksi Helsinki
Puhelin: +358 100 0700

Jos saavut keskustasta, valitse raitiovaunu 4 Katajanokalle ja jää pois Vyökadun pysäkillä.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 25
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.