Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Comfort Hotel® Xpress Helsinki Airport Terminal Vantaa Airport ,  Suomi

Comfort Hotel® Xpress Helsinki Airport Terminal

Vantaa Airport,  Suomi

Tervetuloa Comfort Xpress -hotelliin! Comfort Hotel Xpress Helsinki Airport Terminal sijaitsee vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä Helsinki–Vantaan lentoaseman lähtöporteilta, joten se on täydellinen pysähdys matkalla uusiin seikkailuihin.

Comfort Hotel® Xpress Helsinki Airport Terminal 3,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
8,2
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

8,2
10:stä
Tulos Comfort Hotel® Xpress Helsinki Airport Terminal

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Xpress-aamiainen

Comfort Xpress -hotelleissamme olemme poistaneet aamiaisbuffetin ja annamme sen sijaan sinun itse päättää, mitä haluat syödä ja mistä haluat maksaa. Täällä voit ostaa tuoretta kahvia, täytettyjä leipiä, jogurttia tai aamiaispussin Delistä – tai jättää aamiaisen kokonaan väliin, jos siltä tuntuu.

Pysäköinti

Asiakkaiden käytössä on lentokentän yli 10 000 asiakaspaikkaa. Helsinki-Vantaalla voi valita pysäköintipaikan joko hinnan tai sijainnin mukaan, lähimmät pysäköintihallit ovat P1 ja P2. Sähköautojen omistajille lentoaseman pysäkointialueella on useita latausmahdollisuuksia.

Lemmikkiystävällinen hotelli

Meille ovat lemmikit tervetulleita, joten voit ottaa nelijalkaisen ystäväsi mukaan matkallesi. Ilmoitathan meille ennakkoon lemmikistäsi niin varaamme sinulle lemmikkihuoneen, joita on rajoitettu määrä. Lemmikkilisä on 30€/ viipymä.

Barception

Comfort Hotel panostaa ruokaan, joka on tottakai herkullista, sopivan simppeliä ja hyväksi sekä keholle että ympäristölle. Barceptionista löydät herkullisia aamiaistuotteita, pikkupurtavaa, kahvia ja muuta hyvää.

Wi-Fi

Tottakai tarjoamme sinulle ilmaisen WiFin koko hotellissamme. Et tarvitse salasanaa WiFiin.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 26
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.