Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Comfort Hotel® Helsinki Airport Vantaa ,  Suomi

Comfort Hotel® Helsinki Airport

Vantaa,  Suomi Avataan 1 kesäkuu 2024

1. kesäkuuta 2024 alkaen toivotamme sinut tervetulleeksi Comfort Hotel® Helsinki Airportiin Helsinki–Vantaan lentoasemalle. Matkustatpa yksin, perheen tai ystävien kanssa, meiltä löydät aina lompakollesi sopivan huoneen.

Comfort Hotel® Helsinki Airport 0 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Tervetuloa Comfort Hotel® Helsinki Airportiin, Helsinki-Vantaan lentoaseman jännittävimpään hotelliin! Hotelli sopii niin yksin, työn merkeissä kuin myös perheen tai ystävien kanssa matkustaville. Olitpa sitten reissussa mistä syystä hyvänsä, varmistamme aina, että saat laadukkaan ja toimivan hotellihuoneen, joka ei myöskään rasita lompakkoasi liikaa. Tarjoamme monipuolisia palveluita, kuten suuren ja valoisan kuntosalin, laundromat-itsepalvelupesulan ja Barceptionin. Kuten kaikki Comfort Hotel® -perheemme hotellit, tunnet meidät edullisena vaihtoehtona, jonka tarjoama hotelliyöpyminen on kaikkea muuta kuin tylsä.

Sijainti Helsinki-Vantaan lentoasemalla

Hotelli sijaitsee Helsinki-Vantaan lentoasemalla ja näin ollen löydät terminaalin check-in-tiskit helposti vain muutaman askeleen päästä hotellista. Terminaaliin pääset mutkattomasti sisätilojen kautta. Matkalle lähteminen tai saapuminen hotelliin terminaalista ei siis voisi olla helpompaa.

Barception

Barceptionissamme (baari + reception eli vastaanotto) kirjaudut kätevästi sisään ja ulos hotellista. Nälän tai janon yllättäessä löydät Barceptionista myös pientä purtavaa ja juomia sekä kaiken tarpeellisen majoituksesi ajaksi. 

Kuntosali

Barceptionin vierestä löydät kuntoilutilat reippaaseen treeniin tai virkistävään venyttelyyn hotellimajoituksesi aikana. Mukava venyttelyhetki pitkän lentomatkan jälkeen voi tulla tarpeeseen. Täällä se onnistuu!

Huonetyyppejä joka tarpeeseen

Majoittuessasi yksin, kaksin tai suuremmalla seurueella hotellista löydät lukuisia eri huonetyyppejä aina Standard-huoneista XXL-huoneisiin. Takaamme, että yöpyessäsi missä huonetyypissä hyvänsä Comfort Hoteleista löydät aina edullisen, mutta laadukkaan vaihtoehdon majoituksellesi. 

Suomen ensimmäinen Comfort Hotel®

Tiesitkö, että Comfort Hotel® Helsinki Airport on Suomen ensimmäinen Comfort Hotel® -ketjun hotelli? Comfort Hotel® tarjoaa sinulle aina juuri sen mitä matkallasi tarvitset: erinomaisen sijainnin, räätälöidyt palvelut ja urbaanin designin. Lisäksi Comfort Hotel® -ketju tunnetaan keskittymisestä ympäristöystävällisyyteen. Kaikki tämä aina edulliseen hintaan.

Tervetuloa Comfort Hotel® Helsinki Airportiin!

Yhteystiedot

  • Taivastie 1 01530 Vantaa , Suomi

Löydä hotellille

Julkinen liikenne HelsinkiVantaan lentoasemalle

Junat P ja I liikennöivät Helsingin keskustan ja Helsinki–Vantaan lentoaseman välillä, matka-aika on vain 30 minuuttia. Lentokentän juna-asemalta pääset sisäkautta kautta hotelliin sekä terminaaliin. Lisäksi HSL:n lentokenttäbussi 600 liikennöi säännöllisesti Helsingin rautatieasemalta lentoasemalle.

Taksi

Puh.: +358 01007300

Tietoja hotellista Comfort Hotel Helsinki Airport

Hotellihuoneiden määrä

211 kpl

Barception

Bar + vastaanotto (reception) = Barception

Tietoja hotelliketjusta Comfort Hotel©

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.8.003 25
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.