Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Tee lomalle lähdöstä helppoa, varaa Stay & Park majoituspaketti alk. 169€

Vältä aamuruuhkat ja kiireet ja aloita loma yöpymällä Aviapoliksessa. Tällä paketilla voit majoittua rauhassa lentokentän kupeessa ja saada auton parkkiin lomaviikon ajaksi samalla kertaa.

Aamulento lomalle tiedossa ja autollekin pitäisi löytää paikka? Majoitu yksi yö meillä ja tarjoamme jopa kahdeksan vuorokauden pysäköinnin Kolmioparkissa - kahden hengen majoituspaketti alk. 169€!

Aloita loma nukkumalla rauhallisesti yö Aviapoliksessa ennen lomalle lähtöä. 

Varatessasi Stay & Park -paketin, tarjoamme yhden yön majoituksen lisäksi jopa kahdeksan vuorokauden pysäköinnin autollesi hotellin viereisessä Kolmioparkki parkkitalossa. Voit pysäköidä auton Kolmioparkkiin ja nauttia rauhallisesta hotelliyöstä ennen lomamatkaa, aivan Helsinki-Vantaan lentoaseman kupeessa. Hotelli sijaitsee aivan Aviapoliksen juna-aseman vieressä, josta matka lentoasemalle on vain 2 minuuttia. Paketti on varattavissa 22.6. –18.8.2024 väliselle ajalle.

Majoitukseen sisältyy runsas aamiainen. Varhaisaamiaisemme alkaa jo klo 4.00 aamulla ja sisältää koko kylmäbuffetin valikoiman sekä tietenkin kuumaa reilun kaupan kahvia ja teetä. 

Huonevaihtoehtoina majoitukselle on Premium tason Superior huone joka on loistava valinta matkustaessasi yksin tai kaksin. Suuremmalle seurueelle on valittavana tilava ja valoisa Family huone, jossa on King Size parivuoteen lisäksi levitettävä vuodesohva kahdelle lapselle. Osaan Family- huoneita voidaan yhdistää väliovella toinen huone, joten suurempikin perhe pääsee majoittumaan samaan huoneistoon. 

 

 

Tee lomalle lähdöstä helppoa, varaa Stay & Park majoituspaketti

  • Yhden yön majoitus
  • Aamiainen
  • Kuntosalin ja saunan käyttö aukioloaikoina
  • Autopaikka Kolmioparkin pysäköintihallissa enintään 8 vrk
Ehdot

Tarjoukseen sisältyy yhden yön majoitus sekä majoituksen yhteydessä pysäköinti Kolmioparkki parkkitalosta enintään 8 vuorokaudeksi. Tarjous koskee kaikkia päiviä 22.6.- 18.8.2024 saatavuuden mukaan. Varauksen voi perua kuluitta saapumispäivään klo 16.00 asti.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.13.011 23
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.