Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

HAPPY DOG ALL YEAR ROUND - DOGGY WEEKEND IS HERE!

Lähde viettämään viikonloppua lemmikin kanssa Clarion Hotel Aviapoliksen rauhaan!

Miltä kuulostaisi rento viikonloppu hotellissa lemmikin kanssa? Viikonloppuisin perjantaista sunnuntaihin koirasi majoittuvat kanssasi ilman erillistä lemmikkiveloitusta!

Vietä rentouttava viikonloppu lemmikkisi kanssa Clarion Hotel Aviapoliksessa. Viikoloppuisin perjantaista sunnuntaihin majoitut lemmikin kanssa ilman erillistä lemmikkiveloitusta. Koiran kanssa majoittuessa koirasi saa aina juomakupin, pedin sekä pienen yllätyksen huoneeseen. Hotellin lähellä on paljon mukavia kävelyteitä, joten koiran ulkoiluttaminen on helppoa meillä majoittuessa. Koiran kanssa sinun on mahdollista lenkin jälkeen istahtaa herkulliselle cocktailille Living Room baariin.

Arkisin lemmikkikoiran majoituksesta veloitamme huonehinnan lisäksi 30 € / vierailu. Opaskoirat majoittuvat aina ilmaiseksi asianmukaista todistusta vastaan.

Lähetä meille tiedustelu toivomastasi majoitusajankohdasta niin olemme sinuun yhteydessä. Lemmikkihuoneita on rajattu määrä, saatavuus tarkistetaan varauksen yhteydessä. 

Tervetuloa viettämään viikonloppua Clarion Hotel Aviapolikseen!

Majoituspaketti sisältää

  • Yhden yön majoitus valitsemassasi huoneluokassa
  • Herkullinen aamiaisbuffet
  • Mahdollisuus aikaiseen aamiaiseen (alkaen klo 4.30)
  • Langaton internet-yhteys
  • Saunojen ja kuntosalin käyttö
  • Max. 2 koiraa veloituksetta (pe-su)
Ehdot

Huoneita on saatavilla rajoitettu määrä eikä sitä voi yhdistää muihin tarjouksiin. Maksu suoritetaan majoituksen yhteydessä hotellin vastaanottoon. Peruutukset ja muutokset varaukseen ovat sallittuja, kunhan ne tehdään klo 16.00 mennessä saapumispäivänä.

Lähetä tiedustelu
3.2.8.003 26
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.