Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

GLO Hotel Sello Espoo ,  Suomi

Näytä kaikki hotellit kohteessa Espoo, Suomi

GLO Hotel Sello

Espoo,  Suomi

GLO Hotel Sello sijaitsee Espoon vilkkaimmassa keskuksessa, liikenteen solmukohdassa ja monipuolisten palveluiden keskellä. Hotelli on loistava tukikohta, kun haluat tutustua Suomen innovaatiopääkaupunkiin ja koko pääkaupunkiseutuun.

GLO Hotel Sello 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
8,6
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

8,6
10:stä
Tulos GLO Hotel Sello

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Pysäköinti

Sellon kauppakeskuksen parkkihallissa on ilmainen pysäköintimahdollisuus. Hotellin sisäänkäynti löytyy D- ja E-alueen päädystä. Vieraamme voivat pysäköidä missä tahansa.

Sellon kauppakeskuksen pysäköintihallista löydät myös 24 sähköautojen latausasemaa, joita voit käyttää hotellista saadulla pysäköintiluvalla.

Vieraamme voivat myös hyödyntää maksutta Kauppakeskus Sellon kattoparkkia. Kattoparkin maksimikorkeus on 2,7 m ja kattoparkista on kulku suoraan hotellille. Auton rekisterinumero tulee ilmoittaa vastaanottoon sisäänkirjautumisen yhteydessä. Lisätietoja saat kauppakeskuksen verkkosivuilta.

Esteettömyys

GLO Hotel Sellossa on kolme esteetöntä huonetta. Huoneet sijaitsevat lähellä asiakashissejä hotellin 2. Ja 3. kerroksessa. Kaikki huoneet ovat Comfort Double -huoneita, jossa yksi 180 cm leveä sänky. Sängyt saa halutessaan myös erilleen. Huoneet voi yhdistää väliovella toiseen Comfort-luokan huoneeseen.

Parkkihallista pääsee esteettömästi suoraan hotellin vastaanottoon ja hotellihuoneisiin. Hotelliaulan ja ravintolan välillä on kuusi porrasta ja kaiteet molemmin puolin. Suurin osa aamiaispöydistä sijaitsee hotelliaulassa. Tarjoilemme mielellämme buffetpöydästä tuotteita aulan pöytiin, voit kysyä asiasta rohkeasti henkilökunnaltamme. Buffetpöydän luokse pääsee halutessaan ulkokautta ilman portaiden kautta kulkua. Hotelliaulassa on esteetön WC.

Wi-Fi

Hotellissa on ilmainen Wi-Fi-yhteys.

Unohtuiko jotain?

Ei hätää! Vastaanotostamme löydät hammasharjat ja -tahnat, parranajovälineet, vanity kit -pakkaukset, kosteusvoidetta, kenkälankkia, hiuslakkaa, ompelutarvikkeita ja paljon muuta.

Haluatko järjestää yllätyksen?

Haluatko yllättää seuralaisesi tai aloittaa vierailusi erityisen mieleenpainuvalla tavalla? Valitse lisäpalveluistamme pullo kuohuviiviä tai korota huoneesi seuraavaan huoneluokkaan.

Ota meihin yhteyttä

Olet lämpimästi tervetullut ottamaan meihin yhteyttä. Tämän voit tehdä joko puhelimitse numerossa +358 10 3444200 tai sähköpostitse osoitteessa sello@glohotels.fi

Check-in ja check-out

Sisäänkirjautuminen klo 15.00 alkaen
Uloskirjautuminen viimeistään klo 12.00

Aamiainen

Maanantai - perjantai: 06.30 - 09.30
Lauantai - sunnuntai: 07.30-10.30

Päivällinen

Maanantai-lauantai: 17.00 - 22.00
Sunnuntai: suljettu

Baari

Maanantai: 09.00 - 01.30
Tiistai: 09.00 - 01.30
Keskiviikko: 09.00 - 01.30
Torstai: 09.00 - 01.30
Perjantai: 09.00 - 01.30
Lauantai: 09.00 - 01.30
Sunnuntai: 09.00 - 01.30

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 23
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.