Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Comfort Hotel® Västerås Västerås ,  Ruotsi

Comfort Hotel® Västerås

Västerås,  Ruotsi

Yövy fiksusti ja hyvään hintaan Västeråsin keskustassa, aivan keskusrautatieaseman vieressä. Tarjoamme hotellihuoneita kahdesta kahdeksaan hengelle, ympäri vuorokauden auki olevan suuren aulan ja Barceptionin, pesutuvan sekä modernin kuntosalin.

Comfort Hotel® Västerås 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
8,4
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

8,4
10:stä
Tulos Comfort Hotel® Västerås

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Sigurdsgatan 23, päärautatieaseman vieressä, on Comfort Hotel® Västerås -hotellin osoite. Tämän erinomaisen sijainnin ansiosta olet vain kivenheiton päässä Västeråsin keskustan sykkeestä, josta löytyy muun muassa runsaasti erilaisia ravintoloita ja kauppoja. Eikä tule unohtaa muutaman minuutin kävelymatkan päässä sijaitsevaa Vasaparkenia. Hotellissa on suuri aula sisältäen Barceptionin sekä moderni kuntosali ja pesutupa.

Kaikkea mahdollista Moderate-huoneiden ja XXL:n väliltä

Hotellihuoneemme ovat fiksuja, kompakteja ja niistä löytyy kaikki tarvitsemasi. Voit valita joko Moderate-, Standard-, Superior-, Deluxe- tai XXL-huoneen. Yksinkertaista ja edullista mukavien vuoteiden ja tyylikkään sisustuksen kera. Eri huoneluokistamme voit lukea lisää täältä.

Pääset helposti tutustumaan upeisiin tiloihimme virtuaalikierroksen avulla. Lähde mukaan kierrokselle täältä.

XXL-huone

Jos olet reissussa hieman suuremmalla kaveriporukalla tai vaikkapa yhdessä ystäväperheen kanssa, voit varata XXL-huoneemme, josta löytyy kahdeksan 90 cm leveää vuodetta. Huone on kooltaan 42 neliömetriä ja siellä on kaksi suihkullista kylpyhuonetta. 

Rentoudu tai tee töitä – ilmaisen Wi-Fin avulla

Kirjaudu sisään hotelliin ja rentoudu hyvän juoman ja ruoan parissa Barceptionissamme. Kyllä, luit oikein! Barceptionissamme voit sekä kirjautua sisään hotelliin, syödä herkullista ruokaa, nauttia raikkaista juomista että ostaa tarpeellisia tarvikkeita. Jos ohjelmassasi on tapaaminen tai kokous, olet enemmän kuin tervetullut käyttämään suurta aulaamme. Hae kuppi kahvia, kuuntele musiikkia, tee hieman töitä ja nauti kylmästä juomasta tapaamista/kokousta odottaessasi. Meillä surffaat luonnollisesti maksutta koko hotellin alueella – tee aulastamme office-away-from-officesi. Täältä voit lukea lisää barceptionistamme.

Treenaa kuntosalillamme ja pese pyykkiä pesutuvassamme

Meiltä löytyy moderni kuntosali monenlaiseen treenaukseen soveltuvilla laitteilla. Voit myös lähteä kävelylle Mälarenin rannalle, joka sijaitsee vain kolmen minuutin päässä hotellilta. Matkustatko kevyesti tai tarvitseeko sinun pestä muutamia vaatteitasi? Ei hätää! Löydät sekä pesutuvan että silityshuoneen hotellimme aulasta.

Hotelli, josta löytyy uusimmat tekniset ratkaisut

Me Comfort Hotel Västeråsissa käytämme uusinta tekniikkaa, jonka ansiosta voit esimerkiksi kirjautua sisään hotelliin matkapuhelimellasi, verkossa tai käyttämällä yhtä hotellista löytyvistä check-in-automaateista. Tämän helpompaa se tuskin voisi olla. Tällaiset tekniset ratkaisut mahdollistavat lisäksi sen, että meillä on enemmän aikaa vieraillemme ja voimme kertoa heille parhaat vinkit kaupungin tapahtumista – missä syödä, mitä tehdä ja mitä nähdä.

Tervetuloa Comfort Hotel® Västeråsiin – tulevaisuuden hotelliin!

Yhteystiedot

  • Sigurdsgatan 23 721 30 Västerås , Ruotsi

Löydä hotellille

Juna/bussi

Hotelli sijaitsee Västeråsin päärautatieaseman naapurissa.

Stockholm Västerås -lentokentältä

Bussimatka Stockholm Västerås -lentokentältä kestää noin 20 minuuttia.

Taksi

Suosittelemme yritystä Taxi Västerås, puh. +46 21 18 50 00

Tietoja hotellista Comfort Hotel Västerås

Hotellihuoneiden määrä

149 huonetta – 202 vuodetta

Kongressi- ja kokouskapasiteetti

Mukava aula, jossa runsaasti tilaa tapaamisille ja työnteolle

Etäisyys lentokentiltä

Stockholm Västerås: 6 km, 8 min autolla
Arlanda: 96,5 km, 70 min autolla

Etäisyys paikallisliikenteestä

Västeråsin rautatieasema: 50 metriä

Tietoja hotelliketjusta Comfort Hotel©

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 28
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.