Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Comfort Hotel® Västerås Västerås ,  Ruotsi

Comfort Hotel® Västerås

Västerås,  Ruotsi

Yövy fiksusti ja hyvään hintaan Västeråsin keskustassa, aivan keskusrautatieaseman vieressä. Tarjoamme hotellihuoneita kahdesta kahdeksaan hengelle, ympäri vuorokauden auki olevan suuren aulan ja Barceptionin, pesutuvan sekä modernin kuntosalin.

Comfort Hotel® Västerås 0 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
9,2
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

9,2
10:stä
Tulos Comfort Hotel® Västerås

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Aamiainen

Me Comfort Hotel Västeråsissa haluamme antaa sinulle hyvän startin päivään. Tulemme tarjoilemaan aamiaisbuffetin, joka sisältää sekä ekologisia että terveellisiä vaihtoehtoja – tarjolla on siis kunnon hotelliaamiainen. Aamiainen tullaan tarjoilemaan hotellin aulassa ja se sisältyy aina huonehintaan.

Aukioloajat

Maanantai - perjantai: 06.30 - 09.30
Lauantai - sunnuntai: 07.00 - 11.00

Aamiaistarjoilumme aukioloajat voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Pysäköinti

Saavutko autolla? Voit pysäköidä hotellin ulkopuolelle. Pysäköinti maksetaan check-inin yhteydessä.

Hinta

Pysäköintipaikka: 135 SEK/vuorokausi

Täältä voit varata pysäköintipaikan etukäteen.

Kuntosali

Täällä Comfort Hotel Västeråsissa pystyt treenaamaan silloin kuin itse haluat. Me tarjoamme modernin, crossfit-varustellun kuntosalin. Pakkaa siis treenivaatteet mukaasi ja anna palaa! Jos haluat mieluummin treenata ulkosalla, voit esimerkiksi tutustua hotellin lähistöllä sijaitseviin hyviin juoksureitteihin.

Aukioloajat

Kuntosali on auki ympäri vuorokauden

Barception

Pohjakerroksen Barceptionissa tarjoillaan kahvia, virvoitusjuomia, juomia, naposteltavaa sekä yksinkertaisempia ruoka-annoksia, joiden keskipisteessä ovat ekologiset ja terveelliset raaka-aineet. Täällä voit rentoutua viihtyisässä miljöössä ja ladata akkuja tai rentoutua ystävien ja oluen kera aulassamme.

Self service station

Voit kirjautua sisään hotelliin käyttämällä fiksuja check-in-automaattejamme ja näin välttää vastaanoton mahdollisen jonon.

Laundrette (pesula)

Matkustatko kevyesti tai tarvitseeko sinun pestä muutamia vaatteitasi? Ei hätää! Tulet löytämään sekä pesutuvan että silityshuoneen hotellimme aulasta.

Lemmikkiystävällinen hotelli

Ota paras ystäväsi mukaasi matkalle! Meille lemmikit ovat tervetulleita. Veloitamme lemmikistäsi 300 SEK per vierailu, tai 400 SEK per vierailu, mikäli mukanasi on useampia nelijalkaisia ystäviä. Opaskoirasta emme tietenkään veloita mitään, kun näytät meille todistuksen. Muista ilmoittaa meille lemmikistäsi varauksen teon yhteydessä, niin voimme varmistaa, että saatte lemmikkiystävällisen huoneen.

 

Lazy Sunday

Me pidämme laiskoista sunnuntaiaamuista! Siksi saat pitää huoneesi sunnuntaisin klo 18.00 asti, ilman lisämaksua. Muista mainita vastaanottohenkilökunnalle asiasta. Ja tiesithän, että muinakin viikonpäivinä on usein mahdollista kirjautua sisään hiukan aikaisemmin tai kirjautua ulos hieman myöhemmin, lisämaksua vastaan, mikäli hotellissa on tilaa.

 

Wi-Fi

Me Comfort Hotel Västeråsissa pidämme hyvää internet-yhteyttä itsestäänselvyytenä ja tästä syystä jokaisessa hotellihuoneessa ja yhteisissä tiloissamme on maksuton, langaton Wi-Fi. Ei muuta kun surffailemaan!

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.13.011 27
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.