Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Collection® Hotel Etage Västerås ,  Ruotsi

Clarion Collection® Hotel Etage

Västerås,  Ruotsi

Tervetuloa uniikkiin Clarion Collection Hotel Etageen, Västeråsin keskustaan. Tarjoamme joka päivä aamiaisen, fika sekä iltapala – nämä sisältyvät huonehintaan.

Clarion Collection® Hotel Etage 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
8,6
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

8,6
10:stä
Tulos Clarion Collection® Hotel Etage

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Clarion Collection Hotel Etage sijaitsee Västeråsin keskustassa. Kaupungin liikkeet, ravintolat ja nähtävyydet ovat nurkan takana. Meidän tunnussanojamme ovat palvelu ja mukavuus. Täällä asut modernissa ympäristössä kaupungin sykkeessä. Tämän lisäksi tarjoamme joka päivä fikan ja iltapalan.

Västeråsin keskustassa

Clarion Collection Hotel Etage sijaitsee Västeråsin keskustassa. Kaupungin ostosmahdollisuudet odottavat hotellin oven ulkopuolella. Vesteråsin satama ja Kyrkbacken sekä alueen historialliset rakennukset ja viehättävät kujat sijaitsevat kaikki kävelyetäisyydellä.

Fika ja iltapala sisältyvät huonehintaan

Me haluamme tehdä asiat helpoiksi sinulle. Tästä syystä tarjoilemme aina aamiaisen ja tämän lisäksi iltapalan ja iltapäivisin pientä makeaa – joka päivä. Voit lukea lisää aterioistamme ja niiden tarjoiluajoista Palvelut-välilehden takaa. Hotellissa on myös oma aulabaari, jossa voit rentoutua hyvän drinkin ja pikkusuolaisen parissa.

Kokoustilat

Hotellin kokousosastolta löytyy kaksi kokoustilaa, joihin mahtuu yhteensä jopa 30 henkilöä. Voit lukea lisää kokoustiloistamme täältä.

Funkkistalo

Clarion Collection Hotel Etage sijaitsee Stora Gatanilla, yhdessä Västeråsin ikonisimmista funkkistaloista, joka on rakennettu 1930-luvulla. Nimensä mukaisesti hotelli sijaitsee useassa kerroksessa, ja sen julkisivussa on upea lasihissi. Sisäänkäynti on ylimmässä kerroksessa, joten meillä tulet hissillä ylös vastaanottoon ja menet alas huoneisiin!

Kuntosali ja liikunta

On tärkeää pystyä treenaamaan myös matkoilla ollessaan. Clarion Collection Hotel Etagessa sinulla on mahdollisuus käydä lähellä olevalla Nordic Wellness -kuntosalilla, jossa voit treenata sekä kestävyyttä että lihasvoimaa. Hotellissamme on myös Compact Gym, jossa voit treenata maksutta.

Nähtävyyksiä ja aktiviteetteja

Meillä asuessasi voit nauttia sekä historiasta että luonnosta. Tuomiokirkko ja satama ovat kävelymatkan päässä hotellilta. Satamasta lähtee laivoja Mälaren-järvelle ja Vesteråsin saariston 300 saarelle. Hotellimme sijaitsee alueella joka tunnetaan sen lukuisista linnoista, ja 20 kilometrin säteellä on jopa kahdeksan golfkenttää. Lue lisää ja tutustu aktiviteetteihin Västeråsissa ja sen ympäristössä.

Yhteystiedot

  • Puhelin: +46 21 15 12 20
  • Faksi: +46 21 15 12 21
  • Sähköposti: cc.etage@strawberry.se
  • Yritystunnus: 556586-2470
  • Stora Gatan 32 72212 Västerås , Ruotsi

Löydä hotellille

Juna/bussi

Juna ja kaukoliikenteen bussit Västeråsin päärautatieasemalle

Stockholm-Västerås -lentokentältä

Bussi nro 3 Stora Gatan -kadulle

Taksi

Suosittelemme yritystä Taxi Västerås, puhelin +46 21 18 50 00.

Pysäköinti

Pysäköintiä varten käytä GPS-koordinaatteja osoitteeseen Munkgatan 2, Västerås.

Tietoja hotellista Clarion Collection Hotel Etage

Hotellihuoneiden määrä

93 kpl – 179 vuodetta

Kokoustilojen määrä

2 kpl – tilaa jopa 25 osallistujalle

Etäisyys lentokentiltä

Arlandan lentokenttä: 112 km, noin 1 tunti ja 10 minuuttia autolla.
Stockholm-Västerås -lentokenttä: 7,5 km, noin 10 minuuttia autolla.

Etäisyys paikallisliikenteestä

Västeråsin päärautatieasema: 500 metriä

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 25
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.