Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Comfort Hotel® Winn Uumaja ,  Ruotsi

Comfort Hotel® Winn

Uumaja,  Ruotsi

Tervetuloa Comfort Hotel Winn – moderniin hotelliin Uumajan keskustassa. Tyylikäs design, maksuton langaton internet, sekä sijainti parhaalla paikalla lähellä palveluja tekevät vierailustasi Uumajassa mielekkään. Me olemme käteisetön hotelli.

Comfort Hotel® Winn 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
7,5
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

7,5
10:stä
Tulos Comfort Hotel® Winn

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Aamiainen

Tarjoamme herkullisen aamiaisbuffetin, johon sisältyy lukuisia ekologisia ja terveellisiä vaihtoehtoja. Nauti kunnon hotelliaamiaisesta.

Aamiainen tarjoillaan:

Maanantai - perjantai: 06.30 - 09.30
Lauantai - sunnuntai: 07.30 - 10.30
Early Bird (yksinkertaisempi aamiainen) on saatavilla. Ota yhteyttä vastaanottoon saadaksesi lisätietoja mm. tarjoiluajoista.

Aamiaistarjoilumme aukioloajat voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Pysäköinti

Suosittelemme auton pysäköimistä lähellä sijaitsevaan Nanna eller Navet -pysäköintihalliin.

Pysäköintimaksu:

110 SEK/vuorokausi.

Guilty Pleasure Café

Guilty Pleasure Café, lyhyemmin GP's, tarjoilee ihania ruoka-annoksia, virkistäviä jälkiruokia, iltapäiväkahvia sekä kuplivia ja viilentäviä juomia miellyttävässä ilmapiirissä. Ravintola sijaitsee sisäänkäyntikerroksessa ja toivottaa sinut tervetulleeksi nauttimaan niin brunssista, lounaasta, päivällisestä kuin myöhäisillan tunnelmasta.

Aukioloajat:

Maanantai - torstai: 11.30 - 23.00
Perjantai: 11.30 - 01.00
Lauantai: 11.30 - 01.00
Sunnuntai: 11.30 - 23.00

Kuntoilu

Comfort Hotel Winn -hotelli tekee yhteistyötä USM:n kanssa, joka on uusi ja moderni kuntosali samassa rakennuksessa. Hotellimme vieraana treenaat USM-kuntosalilla alennettuun hintaan. Ota yhteyttä vastaanottoon saadaksesi lisätietoja ja noutaaksesi lipun kuntosalille.

Self service station

Jos suosit laitteita ihmisten sijaan tai et vain ehdi jonottaa, voit kirjautua sisään fiksuilla itsepalvelu-check-in-laitteillamme tai puhelimellasi!

Myöhäinen check-out sunnuntaisin

Me rakastamme rentoja sunnuntaiaamuja! Meillä voit nukkua sunnuntaisin pitkään ja luovuttaa huoneesi vasta klo 18.00, ilman lisämaksua. Tämä on mahdollista tilan niin salliessa, joten tarkasta saatavuus aina vastaanotosta check-inin yhteydessä. Kesäaikaan hotellissamme on todella paljon vieraita, jolloin tämä mahdollisuus on harvoin tarjolla, mutta tiedustele asiaa vastaanotosta!

Lemmikkiystävällinen hotelli

Ota paras ystäväsi mukaasi matkalle! Meille lemmikit ovat tervetulleita. Veloitamme lemmikistäsi 300 SEK per vierailu, tai 400 SEK per vierailu, mikäli mukanasi on useampia nelijalkaisia ystäviä. Opaskoirasta emme tietenkään veloita mitään, kun näytät meille todistuksen. Muista ilmoittaa meille lemmikistäsi varauksen teon yhteydessä, niin voimme varmistaa, että saatte lemmikkiystävällisen huoneen.

Wi-Fi

Meillä surffaat aina maksutta kaikissa hotellihuoneissa ja yhteisissä tiloissamme. Verkon nimi on choiceguest.

Muut palvelut

  • Lemmikit ovat sallittuja

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 27
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.