Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® Gillet Uppsala ,  Ruotsi

Clarion Hotel® Gillet

Uppsala,  Ruotsi

Tervetuloa Uppsalaan ja Clarion Hotel Gilletiin. Hotellimme on kutsuva kohtaamispaikka. 161 hotellihuonetta, 23 kokoustilaa, The Social Bar & Bistro -ravintolamme sekä Selma Spa takaavat sen, että täältä löytyy jokaiselle jotakin.

Clarion Hotel® Gillet 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Clarion Hotel Gillet tarjoaa jännittävää ruokaa rennossa miljöössä  varhaisesta aamusta myöhäiseen iltaan.

Aamiainen

Uppsalan paras aamiainen tarjoillaan täällä viikon jokaisena päivänä. Hotellissa majoittuville vieraille tämä sisältyy luonnollisesti huoneen hintaan. Vaikka et yöpyisikään meillä, olet aina lämpimästi tervetullut nauttimaan aamiaisbuffetistamme hintaan 225 SEK.

Gillet's Brunssiklubi

Valittuina lauantaipäivinä tarjoilemme upean brunssibuffettimme, jossa on kaikkea mitä voit toivoa. Ja jos pidät mimosasta, voit tilata sen baarista. Brunssibuffetin hinta on 395 SEK.

Lounas

Lounaamme tarjoillaan pyynnöstä. Lähetä sähköpostia ja varaa seuraava lounas meiltä heti. Tavoitat meidät puhelimitse numerosta +46 (0)18-68 18 00 tai sähköpostitse osoitteesta reservation.cl.gillet@strawberry.se

Palmuöljytön ruoka

Clarion Hotel Gillet on palmuöljytön hotelli, mikä tarkoittaa, että olemme lopettaneet kaiken palmuöljyn käytön ruoassa. Palmuöljy on yksi epäterveellisimmistä saatavilla olevista kasviöljyistä, ja sen tuotanto johtaa sademetsien tuhoutumiseen, mikä puolestaan ​​uhkaa ilmastoa ja eläinmaailmaa. Clarion Hotel Norden on ensimmäinen hotelliketju Euroopassa, joka ei käytä ruoissaan ollenkaan palmuöljyä.

Aamiainen

Maanantai - perjantai: 06:30 - 09:30
Lauantai - sunnuntai: 07:00 - 10:30

Lounas & Brunssi

Lounas
Maanantaista perjantaihin pyynnöstä.
Ota yhteyttä numeroon +46 (0)18-68 18 00

Brunssi
Valittuina lauantaipäivnä 12:00 - 16:00. Hinta: 395 SEK / henkilö

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 25
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.