Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® Gillet Uppsala ,  Ruotsi

Näytä kaikki hotellit kohteessa Uppsala, Ruotsi

Clarion Hotel® Gillet

Uppsala,  Ruotsi

Tervetuloa Uppsalaan ja Clarion Hotel Gilletiin. Hotellimme on kutsuva kohtaamispaikka. 161 hotellihuonetta, 23 kokoustilaa, The Social Bar & Bistro -ravintolamme sekä Selma Spa takaavat sen, että täältä löytyy jokaiselle jotakin.

Clarion Hotel® Gillet 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
9,0
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

9,0
10:stä
Tulos Clarion Hotel® Gillet

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Ennen kuin kirjaudut sisään Clarion Hotel Gilletiin, haluat varmasti vastauksen muutamiin kysymyksiin. Toivottavasti löydät ne täältä.

Pysäköinti

Hotellin yhteydessä on pysäköintihalli, jota hallinnoi Q-Park. Edullisemman lipun voit ostaa ainoastaan vastaanotosta ennen auton pysäköintiä.

Huomioithan, että nastarenkailla ajo Uppsalan keskustan Kungsgatan-kadulla on kiellettyä.
Pysäköintihallista löytyy S:t Pers Bilvård, jossa voi pestä auton tai vaihdattaa renkaat vierailun ajaksi.

Matkatavaroiden säilytys

Tarjoamme teille mahdollisuuden matkatavaroidenne säilytykseen sekä ennen vierailuanne että sen jälkeen.

Wi-Fi

Jokaisessa hotellihuoneessa ja yhteisissä tiloissa on maksuton, langaton internet-yhteys. Verkko on nimeltään "Clarion-Connect", eikä salasanaa tarvita!

Korota vierailusi tasoa

Kukkia, kuohuviiniä ja suklaata huoneessasi? Hemmottele itseäsi tai yllätä joku muu pienellä ylimääräisellä luksuksella. Varaa VIP-pakettisi VIP-menumme kautta ennakkoon joko sähköpostitse osoitteessa cl.uppsala@strawberry.se tai soittamalla numeroon +4618-68 18 00.

Matkalla lasten kanssa

Clarion Hotel Gillet on suosittu lapsiperheiden keskuudessa. Meillä lapset viihtyvät! Leikkinurkkauksemme, joka on avoin kesäisin ja viikonloppubrunssin ajan, on mahdollistanut monet leikkihetket. Kysy vastaanotosta pientä yllätystä lapsille saapumisenne yhteydessä.

Mitä Uppsalassa tapahtuu?

Meillä, Clarion Hotel Gilletissä, on koko ajan jotain meneillään! 200 000 asukkaan Uppsala on Ruotsin neljänneksi suurin kaupunki, jolla on rikas historia ja jossa on monia nähtävyyksiä, museoita sekä tapahtumia. Uppsala on eläväinen kaupunki ja täydellinen valinta aktiiviselle matkustajalle. Lue lisää Uppsalan tapahtumista täältä. Annamme sinulle mielellämme vinkkejä siitä, mitä täällä voi tehdä ja nähdä – olemme täällä sinua varten!

Käteisetön hotelli

Clarion Hotel Gillet on käteisetön hotelli. Kokonaisuudessaan käteisettömyys tarkoittaa turvallisempaa työympäristöä työntekijöillemme ja sitä, että henkilökuntamme voi yhä enenevässä määrin keskittyä palvelemaan hotellin vieraita. Vieraillemme tämä tarkoittaa lisääntynyttä turvallisuuden tunnetta sekä nopeampaa ja varmempaa maksutapahtumaa. Hyväksymme kaikki yleisimmät pankki- ja luottokortit. Ole hyvä ja ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää.

Varaukset

Olet tervetullut ottamaan meihin yhteyttä, jos haluat saada lisätietoja tai tehdä varauksen. Tämän voit tehdä joko puhelimitse numerossa +46 18 68 18 00 tai sähköpostitse osoitteessa cl.uppsala@strawberry.se.

Check-in ja check-out

Sisäänkirjautuminen klo 15.00 alkaen
Uloskirjautuminen viimeistään klo 12.00

Aamiainen

Maanantai - perjantai: 06:30 - 09:30
Lauantai - sunnuntai: 07:00 - 10:30

Lounas & Brunssi

Lounas
Maanantaista perjantaihin pyynnöstä.
Ota yhteyttä numeroon +46 (0)18-68 18 00

Brunssi
Valittuina lauantaipäivnä 12:00 - 16:00. Hinta: 395 SEK / henkilö

Kuntosali

Joka Päivä 24/7

 

Selma City Spa

Päiväkylpylän aukioloajat

Maanantai: SULJETTU
Tiistai: SULJETTU
Keskiviikko: 16:00 - 20:00
Torstai: 16:00 - 20:00
Perjantai: 16:00 - 20:00
Lauantai: 11:00 - 20:00
Sunnuntai: 11:00 - 13:00

Sinun tulee varata aika tiistai-sunnuntai. Lähetä sähköpostia selmacityspauppsala@strawberry.se tai soita 018-68 18 17

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.8.003 26
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.