Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Carlia Uddevalla ,  Ruotsi

Quality Hotel™ Carlia

Uddevalla,  Ruotsi

Uddevallan keskustassa sijaitseva Quality Hotel™ Carlia avasi ovensa tammikuussa 2023. Tunne Bohuslänin lämpö ja tunnelma. Täältä löydät kokousosaston, pubin, ravintolan ja rentoutumisosaston saunoineen.

Quality Hotel™ Carlia 0 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Aamiainen

Tarjoilemme ensiluokkaisen aamiaisbuffetin joka aamu. Sieltä löytyy jotakin hyvää joka makuun – valitse suosikkisi lämpimien ja kylmien vaihtoehtojen joukosta. Meillä on myös laaja valikoima ekologisia ja vegaanisia tuotteita. Tervetuloa nauttimaan päivän tärkeimmästä ateriasta!

Pysäköinti

Myös autot ovat tervetulleita meille! Tarjoamme useita pysäköintipaikkoja hotellin takana. Paikkoja ei voi varata etukäteen ja ne maksetaan Easyparkin kautta. Hotellin lähistöltä löytyy myös runsaasti kunnallisia pysäköintimahdollisuuksia.

Kuntosali

Alakerroksesta, viihtyisältä rentoutumisosastoltamme, löydät kuntosalin. Tarjoamme käyttöösi muun muassa vapaita painoja, kuntopyörän, juoksumaton, pilatespalloja ja joogamaton.

Relax

Meillä voit rentoutua kahden saunamme lämmössä. Höyrysaunamme on lempeämpi saunavaihtoehto, ja sen ilma tuntuu pehmeältä ja mukavalta niin pienille kuin aikuisille vieraille. Perinteisen saunan lämpöaallot tarjoavat ihanan elämyksen. Saunan yhteydessä on yhteiset suihkut ja mahdollisuus istua rentoutumaan upeisiin rottinkinojatuoleihin.

Lemmikkiystävällinen hotelli

Ota paras ystäväsi mukaasi matkalle! Meille lemmikit ovat tervetulleita. Veloitamme lemmikistäsi 300 SEK per vierailu, tai 400 SEK per vierailu, mikäli mukanasi on useampia nelijalkaisia ystäviä. Opaskoirasta emme tietenkään veloita mitään, kun näytät meille todistuksen. Muista ilmoittaa meille lemmikistäsi varauksen teon yhteydessä, niin voimme varmistaa, että saatte lemmikkiystävällisen huoneen.

Lemmikit ovat tervetulleita pubiimme.

Wi-Fi

Maksuttoman Wi-Fimme ansiosta kaikki vieraamme voivat käyttää sitä, ja internet-yhteys on käytettävissä kaikissa kerroksissa.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.1.9.007 26
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden.

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.