Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Carlia Uddevalla ,  Ruotsi

Quality Hotel™ Carlia

Uddevalla,  Ruotsi

Quality Hotel™ Carlia sijaitsee Uddevallan keskustassa. Tunne Bohuslänin lämpö ja tunnelma. Täältä löydät kokousosaston, pubin, ravintolan ja rentoutumisosaston saunoineen.

Quality Hotel™ Carlia 3,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Aamiainen

Tarjoilemme ensiluokkaisen aamiaisbuffetin joka aamu. Sieltä löytyy jotakin hyvää joka makuun – valitse suosikkisi lämpimien ja kylmien vaihtoehtojen joukosta. Meillä on myös laaja valikoima ekologisia ja vegaanisia tuotteita. Tervetuloa nauttimaan päivän tärkeimmästä ateriasta!

Pysäköinti

Myös autot ovat tervetulleita meille! Tarjoamme useita pysäköintipaikkoja hotellin takana. Paikkoja ei voi varata etukäteen ja ne maksetaan Easyparkin kautta. Hotellin lähistöltä löytyy myös runsaasti kunnallisia pysäköintimahdollisuuksia.

Kuntosali

Kuntosaliamme remontoidaan parhaillaan. Suosittelemme nauttimaan tällä välillä raikkaasta ulkoilmasta, ja kerromme mielellämme Uddevallan kauneimmista ulkoilureiteistä.

Relax

Rentoutumisosastoamme remontoidaan parhaillaan, ja syksyllä on luvassa jännittäviä uutuuksia. Siihen saakka suosittelemme nauttimaan raikkaasta ulkoilmasta, ja opastamme mielellämme Uddevallan parhaat uimarannat.

Lemmikkiystävällinen hotelli

Ota paras ystäväsi mukaasi matkalle! Meille lemmikit ovat tervetulleita. Veloitamme lemmikistäsi 300 SEK per vierailu, tai 400 SEK per vierailu, mikäli mukanasi on useampia nelijalkaisia ystäviä. Opaskoirasta emme tietenkään veloita mitään, kun näytät meille todistuksen. Muista ilmoittaa meille lemmikistäsi varauksen teon yhteydessä, niin voimme varmistaa, että saatte lemmikkiystävällisen huoneen.

Lemmikit ovat tervetulleita pubiimme.

Wi-Fi

Maksuttoman Wi-Fimme ansiosta kaikki vieraamme voivat käyttää sitä, ja internet-yhteys on käytettävissä kaikissa kerroksissa.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 24
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.