Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Yasuragi Saltsjö-Boo ,  Ruotsi

Yasuragi

Saltsjö-Boo,  Ruotsi

Yasuragi on rauhallinen keidas, jossa voit nauttia japanilaisista kylvyistä, aktiviteeteista, hoidoista, neljästä ainutlaatuisesta ravintolasta. Kokonaiselämys, joka saanut inspiraatiota Japanin parhaista puolista.

Yasuragi 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
6,7
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

6,7
10:stä
Tulos Yasuragi

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

  • Liekitettyä ruokaa Yasuragissa, Nordic Choice Hotels

Ruokaa kaikille aisteille. Tarjoamme kaksi ravintolaa, cocktailbaarin kattoterasseineen ja näkymän Tukholman saaristoon.

RESTAURANT PLAN 3

Hasu- ja Minamo-ruokasaleissamme tarjoilemme modernista japanilaisesta keittiöstä vaikutteita saanutta ruokaa. Kunnioitamme selkeitä makuja ja japanilaisia tekniikoita ilmaisuvoimaisella tavalla. 

TEPPANYAKI KIRI RESTAURANT

Japanilaisessa ruoanlaitossa visuaalinen kokemus on yhtä tärkeää kuin maku. Teppanyaki Restaurantissa jokaisessa pöydässä on oma kokki, joka valmistaa ruoan paistolevyllä pöydän keskellä. Japanilaiset ja paikalliset ruotsalaiset raaka-aineet tarjoavat unohtumattoman ruokaelämyksen. Täällä tarjoilemme valmiita, päivittäisiä menuja, jotka ovat saaneet inspiraationsa niin Japanista kuin hotellimme ympäristöstäkin.

IZAKAYA NAGI

Tutustu makujen maailmaan Izakaya Nagissa 凪. Japanilaisen kylpylän yhteydestä löytyy ruokakonsepti, jossa on tarjolla jokaiselle jotakin. Valitse erilaisia lämpimiä ja kylmiä annoksia ja jotakin makeaa. Ne kaikki ovat tietenkin saaneet vaikutteita japanilaisesta keittiöstä. Lounaasi tai illallisesi tarjoillaan täällä, jos olet valinnut pakettisi illallisvaihtoehdoksi Izakaya Nagin. Valitse sinulle sopivat maut ja aika niistä nauttimiseen.

SUSHI BAR NAMIYAMA

Tutustu todella hyvään sushiin Sushi Bar Namiyamassa 波山. Japanilaisen kylpylän yhteydestä löytyy myös tämä ainutlaatuinen helmi, jossa voit rentoutua kylpemisen ja aktiviteettien välillä. Nauti ylellisestä sushista ja valitse japanilainen olut tai lasillinen samppanjaa. Voit syödä japanilaisen kylpylän lähellä joutumatta poistumaan ihanan rentouttavasta tilasta.

COCKTAIL BAR

Täällä tarjoilemme klassisia cocktaileja, mocktaileja ja ekologisia viinejä laseittain yhdessä maailman eri kolkista peräisin olevien olutlaatujen kanssa. Rentoudu siemaillen lasillisen samppanjaa tai japanilaista olutta kattoterassillamme nauttien samalla laajasta Tukholman saaristoon avautuvasta näköalasta.

Pukeutuminen

Ravintoloissamme voit käyttää yukataa (japanilainen puuvillatakki). Japanilaisiin perinteisiin kuuluu yukatan käyttäminen ryokanissa (japanilaisessa ruokapaikassa). 

Varaa pöytä

Ota meihin yhteyttä, jos haluat saada lisätietoja tai tehdä varauksen. Tämän voit tehdä joko puhelimitse numerossa +46 8 74 76 100 tai sähköpostitse osoitteessa info@yasuragi.se.

Aukioloajat

Aamiainen

Joka päivä: 07.30 - 10.30

Lounas

Joka päivä: 11.30 - 14.00

Illallinen

Joka päivä: 18.00 - 23.00

Illallinen – Teppanyaki

Torstai - sunnuntai

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.8.003 21
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.