Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Yasuragi Saltsjö-Boo ,  Ruotsi

Yasuragi

Saltsjö-Boo,  Ruotsi

Yasuragi on rauhallinen keidas, jossa voit nauttia japanilaisista kylvyistä, aktiviteeteista, hoidoista, neljästä ainutlaatuisesta ravintolasta. Kokonaiselämys, joka saanut inspiraatiota Japanin parhaista puolista.

Yasuragi 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
  • Liekitettyä ruokaa Yasuragissa, Nordic Choice Hotels

Ruokaa kaikille aisteille. Tarjoamme kaksi ravintolaa ja sakebaarin, jossa on Ruotsin suurin sakevalikoima.

TOKYO RESTAURANT

Tokyo Restaurantissa tarjoilemme ruokaa, joka on saanut inspiraationsa modernista japanilaisesta keittiöstä. Täällä selkeät ja erottuvat maut yhdistyvät japanilaiisiin ruoanlaittotekniikoihin. Me Yasuragissa teemme työtä kestävän kehityksen edistämiseksi. Osana tätä työtä emme tarjoile punaista lihaa yhtenä päivänä viikosta – maanantaisin. Tällöin tarjoilemme ainoastaan kasvisannoksia ja kalaa.

TEPPANYAKI RESTAURANT

Japanilaisessa ruoanlaitossa visuaalinen kokemus on yhtä tärkeää kuin maku. Teppanyaki Restaurantissa jokaisessa pöydässä on oma kokki, joka valmistaa ruoan paistolevyllä pöydän keskellä. Japanilaiset ja paikalliset ruotsalaiset raaka-aineet tarjoavat unohtumattoman ruokaelämyksen. Täällä tarjoilemme valmiita, päivittäisiä menuja, jotka ovat saaneet inspiraationsa niin Japanista kuin hotellimme ympäristöstäkin.

TOTORO SAKE BAR

Teppanyaki Restaurantin yhteydestä löydät sakebaarimme. Täällä on Ruotsin suurin ja laadukkain sakevalikoima. Tutustu moniin erilaisiin pulloihin ja heittäydy tämän fantastisen riisistä valmistetun juoman maailmaan. Meidän sake-koulutettu henkilökuntamme auttaa ja opastaa sinut tutustumaan tähän japanilaiseen kansallisjuomaan. Sakebaarista löytyy myös pientä japanilaista purtavaa saken kanssa nautittavaksi, todellisessa Izakaya-hengessä. 

CHIKARA – RAWFOOD

Rawfoodin valmistuksessa raaka-aineiden lämpötila ei saisi ylittää 42 astetta. Näin raaka-aineiden luonnolliset entsyymit säilytetään ennallaan, eikä meidän tarvitse käyttää kehomme omia entsyymejä pilkkomaan syömäämme ruokaa. Lopputuloksena on se, että ikäännymme hitaammin ja kehomme säilyttää sen voiman ja energian, jota tarvitsemme päivittäisessä elämässämme. Yasuragissa sinulla on mahdollisuus kerätä uutta voimaa, japanin kielellä "Chikaraa", ja juuri tästä syystä olemme päättäneet nimetä rawfood-menumme Chikaraksi. Löydät rawfood-valikoimamme Kyarabista – kylpylämme loungesta. Nagaiki!

Meat free mondays

Yasuragi työskentelee kestävän kehityksen edistämiseksi. Osana tätä työtä emme tarjoile punaista lihaa yhtenä päivänä viikosta – maanantaisin. Silloin tarjoillaan kasvisannoksia ja kalaa, niin aamiaiseksi, lounaaksi kuin illalliseksikin.

Pukeutuminen ja varaukset

Ravintoloissamme saat mielellään käyttää yukataa (japanilainen puuvillatakki), se kuuluu japanilaisiin perinteisiin Ryokanissa (japanilainen majatalo). Voit myös tietenkin varata pöydän, vaikka et asuisi hotellilla, vierailisi kylpylässä tai osallistuisi kokoukseen.

Varaa pöytä

Ota meihin yhteyttä, jos haluat saada lisätietoja tai tehdä varauksen. Tämän voit tehdä joko puhelimitse numerossa +46 8 74 76 100 tai sähköpostitse osoitteessa info@yasuragi.se.

Aukioloajat

Aamiainen

Joka päivä: 07.30 - 10.00

Lounas

Joka päivä: 11.30 - 14.00

Illallinen

Joka päivä: 18.00 - 23.00

Illallinen – Teppanyaki

Torstai - sunnuntai: 18.00 - 23.00

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.1.9.007 26
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden.

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.