Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Globe Tukholma ,  Ruotsi

Quality Hotel™ Globe

Tukholma,  Ruotsi

Tervetuloa Quality Hotel Globeen, Avicii Arenan ja Tele2 Arenan naapuriin. Tarjoamme yhtenä Tukholman suurimmista hotelleista täydellisen sijainnin niin kokousten kuin tapahtumien järjestämiseen, sekä sinulle, joka haluat kokea pääkaupungin sykkeen.

Quality Hotel™ Globe 0 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
8,3
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

8,3
10:stä
Tulos Quality Hotel™ Globe

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Quality Hotel Globe on pirskahteleva kohtaamispaikka eteläisessä Tukholmassa, vain kymmenen minuutin päässä Tukholman keskustasta. 527 tilavaa hotellihuonetta ja 18 kokoustilaa tekevät meistä yhden Tukholman suurimmista kokoushotelleista.

Erinomainen sijainti

Globenin alue on yksi Tukholman eläväisimmistä kohtaamispaikoista. Hotelli sijaitsee aivan Annexet-, Hovet-, Avicii- ja Tele2 Arena -areenoiden läheisyydessä. Osallistuitpa kokoukseen tai tulitpa sitten katsomaan jääkiekko-ottelua tai konserttia, taikka ihan vain viettämään viihtyisää kaupunkiviikonloppua perheen kanssa, henkilökuntamme auttaa tekemään kokemuksestasi ainutlaatuisen. Täältä voit lukea lisää Tukholmasta.

Kokoushotelli loputtomilla mahdollisuuksilla

Osaavan ja omistautuneen henkilökuntamme voimin autamme sinua räätälöimään tapahtumasi tai kokouksesi, aina pienimpiä yksityiskohtia myöten. Lue lisää Quality Hotel Globen kokouskonseptista täältä.

Varaa kokoushuone suoraan verkossa

Nyt voit varata kokoushuoneen suoraan verkossa, jossa näet tilojen saatavuuden, lisätiedot ja kalustuksen, ja voit myös tilata ruoan ja juomat. Lue lisää ja varaa kokoushuone verkossa täältä.
Huomioithan, että varaussivu on englanninkielinen.

Perheseikkailuja Tukholmassa

Quality Hotel Globe on täydellinen valinta silloin, kun tulet viettämään viikonloppua Tukholmaan perheesi kanssa. Tarjoamme useita tilavia hotellihuoneita erilaisilla kalusteilla ja vaihtoehdoilla, jotta koko perhe mahtuu saman katon alle. Kesäajaksi olemme luoneet Lasten Hotellin leikkinurkkauksineen, yllätyspusseineen ja jäätelöineen kaikille lapsille. Alueelta löytyy myös Tolv Stockholm -tapahtumakeskus, jossa voi keilata, pelata biljardia tai laulaa karaokea. Voit myös lähteä seikkailemaan ja katsomaan näkymää Tukholmaan Skyview'stä käsin. Aulassamme on lisäksi Q-zone, jossa on mahdollista pelata shuffleboardia, PinPointia ja pingistä.

Room for gaming

Quality Hotel Globe löydät Pohjoismaiden ensimmäiset pelaamiseen tarkoitetut huoneet yhteistyössä Telian ja Gsignin kanssa. Huoneet on sisustettu ergonomisilla huonekaluilla, jotka on suunniteltu erityisesti pelaamista varten. Ja tietysti myös uusimmat tekniset laitteet ovat saatavilla parhaan kokemuksen takaamiseksi.

Sviitit

Hemmottele itseäsi hieman keskellä arkea tai yllätä sinulle rakas henkilö! Korota vierailusi tasoa varaamalla jokin hotellin 11. kerroksessa sijaitsevista sviiteistämme. 

The Social Bar & Bistro

Tervetuloa nauttimaan hyvästä ruoasta klassiselta bistromenulta, jossa on mukana ripaus yllätyksellisyyttä. Menulta löytyy myös laadukkaita ja maistuvia juomia! Lisätietoja ja ajankohtaiset aukioloajat löydät täältä.

Aulabaari

Suuri, avoin aula, jonka keskellä on baari, on ilmeinen kohtaamispaikka sekä hotellivieraille että muille vierailijoille. Aukioloajat löydät usein kysyttyjen kysymysten osiosta.

Kattoterassi

Kattoterassi on käytettävissä vain tapahtumiin, kuten kongresseihin ja yksityistilaisuuksiin. Oletko kiinnostunut varaamaan kattoterassin kongresseja ja tapahtumia varten? Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja sähköpostitse: q.globe@strawberry.se

Arenarestaurangen

Seitsemännestä kerroksesta löydät suositun ravintolan, Arenarestaurangenin, josta on näköalat suoraan Avicii Arenalle. Täällä tarjoillaan suuri aamiaisemme, kokouslounaat ja erityisillalliset.

Tapahtumamenu

Oletteko menossa konserttiin tai ottelua katsomaan? Tiettyjen Tele2 Arena-, Avicii Arena-, Hovet- tai Annexet-areenoiden tapahtumien yhteydessä tarjoamme niin sanotun tapahtumamenun seitsemännessä kerroksessa sijaitsevassa Arenarestaurangen-ravintolassa.

Hotellikoulutus yhdessä Real Gymnasietin kanssa

Olemme uskomattoman ylpeitä ja iloisia, että meillä on ollut mahdollisuus osallistua ja järjestää hotellikoulutusta täällä Quality Hotel Globessa. Majoitusala kasvaa joka vuosi ja tarvitsee siksi motivoitunutta ja osaavaa henkilökuntaa, joka on intohimoinen tätä alaa kohtaan. Real Gymnasiet on kehittänyt tämän oppisopimuskoulutuksen yhdessä Strawberryn kanssa. Opiskelijoita ohjataan yhdessä esimiesten kanssa uran lopputulokseen, jossa heille taataan työpaikka 6 kuukauden sisällä lukion suorittamisesta. Täydellinen sisäänpääsy upealle alalle, joka kehittyy jatkuvasti.

Aurinkoenergiaa

Me Quality Hotel Globessa olemme ylpeitä siitä, että olemme asentaneet aurinkokennoja katollemme. Nämä 50 kW:n kennot tulevat vuosittain tuottamaan riittävästi energiaa 550 Tesla-auton lataamiseen tai 1,7 miljoonan korvapuustin leipomiseen. Aurinkokennot ovat näin tärkeä osa WeCare-työtämme.

Lämpimästi tervetuloa Quality Hotel Globeen!

Yhteystiedot

  • Arenaslingan 7 12177 Tukholma , Ruotsi

Löydä hotellille

Metro

Ota vihreä linja nro 19 suuntaan Hagsätra. Jää pois pysäkillä Globen.

Arlandasta

Arlanda Express tai Flygbuss pysäkille Stockholm C. Vaihda metroon.

Taksi

Suosittelemme yritystä Taxi Stockholm, puhelin +46 8 15 00 00.

Tietoja hotellista Quality Hotel Globe

Hotellihuoneiden määrä

527 huonetta

Esteettömien huoneiden määrä

12 huonetta

Kokoustilojen määrä

18 kpl – kapasiteetti jopa 1 400 hengelle

Etäisyys lentokentiltä

TukholmaArlandan lentoasema: 41 km, noin 4560 min
TukholmaBromman lentoasema: 15 km, noin 3035 min

Etäisyys paikallisliikenteestä

Metroasema Globen: 700 m, noin 5 minuutin kävelymatka hotellilta.
Tukholman päärautatieasema: 5 km. Täältä lähtevät SJ:n junat, Arlanda Express ja Flygbussarnan bussit.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.13.011 24
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.