Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Hobo Tukholma ,  Ruotsi

  • Ruskea, paperinen etiketti Hobo-hotellin logotyypillä varustettuna, Tukholmassa, Ruotsissa
  • Pahvinen lasinalunen Hobo-hotellin logotyypillä, Tukholmassa, Ruotsissa

Hobo

Tukholma,  Ruotsi

Hobo on paljon enemmän kuin pelkkä hotelli. Meillä voit asua, syödä, hengailla, kuntoilla, inspiroitua ja antaa luovuuden kukoistaa – joko yksin tai yhdessä – Tukholman parhaimmassa osoitteessa.

Hobo 0 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
6,7
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

6,7
10:stä
Tulos Hobo

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

  • Pahvinen lasinalunen Hobo-hotellin logotyypillä, Tukholmassa, Ruotsissa
KAIKKEA MAAN JA TAIVAAN VÄLILTÄ – KIRJAIMELLISESTI

Kun me Hobossa sanomme rakastavamme ruokaa ja juomaa, todella tarkoitamme sitä. Täällä, Tukholman keskustassa, tarjoamme upeaa ruokaa ja juomaa, joiden keskipisteenä ovat vieraamme. Hobossa sinulla on tilaa syödä ja juoda, nauttia kahvista ja viettää aikaa, niin maantasalla kuin ylhäällä pilvien keskellä. Aamukahvi tai illan viimeinen drinkki, intiimisti baari-ravintolassa tai korkeuksissa TAK-ravintolassa – täältä löydät kaikkea aamiaiseksi, iltapäivän kahvihetkeen, lounaaksi, päivälliseksi ja after-workia varten.

BAARI-RAVINTOLA
Mielestämme asioista ei pidä tehdä turhan monimutkaisia. Alakerran baari-ravintolamme noudattaa tätä filosofiaa. Yksinkertaista, hyvää olutta tappihanasta ja menulla muutama klassikko. Pientä, mutta todella hyvää. Toisinaan järjestämme juhlia, toisinaan soitamme suosikkidiskokappaleitamme, mutta niiden kyytipoikana  on aina olutta ja ruokaa.

TAK
Nouse aulastamme hissillä 13. kerrokseen siellä sijaitsevaan Hobon TAK-ravintolaan. Täällä tarjoilemme sinulle vieraanamme aamiaisen, lounaan ja päivällisen japanilaisilla vaikutteilla ja näköalan, joka aiheuttaa kesäaikaan Brunkebergstorgia pitkin kiemurtelevia jonoja. TAK on taiteellisen ruoka-alan vaikuttajan Frida Rongen japanilaista ruoanlaittoa koskevan näkemyksen lopputulos, pohjoismaisten raaka-aineiden toimiessa kaiken perustana. Tätä paikkaa luonnehtivat useat tilat sekä vaikutteiltaan ja ilmapiiriltään vaihtelevat konseptit, jotka kaikki perustuvat Pohjoismaiden ja Japanin väliseen kohtaamiseen.

Varaa pöytä

Ota meihin yhteyttä, jos haluat saada lisätietoja tai tehdä varauksen: +46 70 218 06 30.

Aamiainen

Maanantai - perjantai: 06:30 - 10:00
Lauantai - sunnuntai: 07:30 - 11:00

Lounas

Maanantai: 11.30 - 14.00
Tiistai: 11.30 - 14.00
Keskiviikko: 11.30 - 14.00
Torstai: 11.30 - 14.00
Perjantai: 11.30 - 14.00
Lauantai: -
Sunnuntai: - 

Brunssi

Maanantai: -
Tiistai: -
Keskiviikko: - 
Torstai: -
Perjantai: - 
Lauantai: 12.00 - 15.00
Sunnuntai: -

Päivällinen

Maanantai: -
Tiistai: 17.00 - 22.00
Keskiviikko: 17.00 - 22.00
Torstai: 17.00 - 22.00
Perjantai: 17.00 - 22.00
Lauantai: 17.00 - 22.00
Sunnuntai: -

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.13.011 25
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.