Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Hobo Tukholma ,  Ruotsi

Näytä kaikki hotellit kohteessa Tukholma, Ruotsi
  • Ruskea, paperinen etiketti Hobo-hotellin logotyypillä varustettuna, Tukholmassa, Ruotsissa
  • Pahvinen lasinalunen Hobo-hotellin logotyypillä, Tukholmassa, Ruotsissa

Hobo

Tukholma,  Ruotsi

Hobo on paljon enemmän kuin pelkkä hotelli. Meillä voit asua, syödä, hengailla, kuntoilla, inspiroitua ja antaa luovuuden kukoistaa – joko yksin tai yhdessä – Tukholman parhaimmassa osoitteessa.

Hobo 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
8,4
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

8,4
10:stä
Tulos Hobo

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Tervetuloa Hobo-hotelliin! Onko sinulla jotain kysyttävää hotellivierailuusi liittyen? Toivottavasti löydät vastaukset täältä.

Pysäköinti

Stockholm parkering on vastuussa pysäköintipaikoista (Gallerianin pysäköintihalli), jotka sijaitsevat hotellin alla. Hinta 90 SEK/tunti, 395 SEK/24h.

Kuntosali

Kuntosalimme sijaitsee hotellin ensimmäisessä kerroksessa. Tänne pääset sisään omalla huoneavaimellasi ja kuntosali on avoinna ympäri vuorokauden. Täältä löydät muun muassa monia erilaisia laitteita ja vapaita painoja. Lisätietoja kuntosalista ja sen laitteista tulee hieman myöhemmin.

Käteisetön hotelli

Hobo on käteisetön hotelli. Kokonaisuudessaan käteisettömyys tarkoittaa turvallisempaa työympäristöä työntekijöillemme ja sitä, että henkilökuntamme voi yhä enenevässä määrin keskittyä palvelemaan hotellin vieraita. Vieraillemme tämä tarkoittaa lisääntynyttä turvallisuuden tunnetta sekä nopeampaa ja varmempaa maksutapahtumaa. Hyväksymme kaikki yleisimmät pankki- ja luottokortit. Ole hyvä ja ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää.

Matkatavaroiden säilytys

Me Hobo-hotellissa tarjoamme teille mahdollisuuden säilyttää laukkujanne matkatavaroiden säilytyshuoneessamme, joko ennen sisäänkirjautumista tai sen jälkeen.

Huonetason korotus

Korota huoneesi hieman parempaan vaihtoehtoon, olet sen ansainnut! Ota yhteyttä vastaanottoomme – sieltä saat lisätietoja saatavuudesta sekä hinnoista.

Esteettömät huoneet

Meiltä tulet löytämään esteettömiä huoneita, jotka sopivat liikuntarajoitteisille henkilöille. Ota meihin yhteyttä, jos haluat saada lisätietoja tästä.

Pesulapalvelu

Haluatko matkata hieman pienemmällä laukulla? Jos sinun tarvitsee pestä vaatteita meillä asuessasi, voit nauttia Hobon tarjoamasta pesulapalvelusta. Lisätietoja tästä tulee hieman myöhemmin. Jos sinun tarvitsee silittää vaatteita, löydät silityshuoneen hotellin ensimmäisestä kerroksesta. Tänne pääset sisään oman huoneesi avaimella – silityshuone on avoinna ympäri vuorokauden.

Ilmainen Wi-Fi

Meillä kaikki vieraamme voivat nauttia ilmaisesta, langattomasta internet-yhteydestä. Wi-Fiin yhdistäminen on helppoa ja yksinkertaista, mutta muistathan rentoutua ja nauttia muiden ihmisten seurasta silloin tällöin, ilman internettiä.

Mistä voin ostaa huoneesta löytyviä tavaroita/tuotteita?

Jos pidät jostain tietystä huoneestasi löytyvästä tavarasta/tuotteesta, voit ostaa sen aulastamme.

Check-in ja check-out

Sisäänkirjautuminen klo 15.00 alkaen
Uloskirjautuminen viimeistään klo 12.00

Aamiainen

Maanantai - perjantai: 06:30 - 10:00
Lauantai - sunnuntai: 07:30 - 11:00

Lounas

Maanantai: 11.30 - 14.00
Tiistai: 11.30 - 14.00
Keskiviikko: 11.30 - 14.00
Torstai: 11.30 - 14.00
Perjantai: 11.30 - 14.00
Lauantai: -
Sunnuntai: - 

Brunssi

Maanantai: -
Tiistai: -
Keskiviikko: - 
Torstai: -
Perjantai: - 
Lauantai: 12.00 - 15.00
Sunnuntai: -

Päivällinen

Maanantai: -
Tiistai: 17.00 - 22.00
Keskiviikko: 17.00 - 22.00
Torstai: 17.00 - 22.00
Perjantai: 17.00 - 22.00
Lauantai: 17.00 - 22.00
Sunnuntai: -

Kuntosali

Maanantai: 24 tuntia vuorokaudessa
Tiistai: 24 tuntia vuorokaudessa
Keskiviikko: 24 tuntia vuorokaudessa
Torstai: 24 tuntia vuorokaudessa
Perjantai: 24 tuntia vuorokaudessa
Lauantai: 24 tuntia vuorokaudessa
Sunnuntai: 24 tuntia vuorokaudessa

Ota meihin yhteyttä

Olet lämpimästi tervetullut ottamaan meihin yhteyttä. Tämän voit tehdä joko puhelimitse numerossa +46 8 578 827 00 tai stay@hobo.se.

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 23
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.