Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Comfort Hotel® Xpress Stockholm Central Tukholma ,  Ruotsi

Comfort Hotel® Xpress Stockholm Central

Tukholma,  Ruotsi

Comfort Hotel Xpress Stockholm Central sijaitsee Tukholman parhaimmalla paikalla, aivan päärautatieaseman kulman takana. Hotellista on lisäksi kävelyetäisyys Tukholman upeaan ravintola-, ostos-, museo- ja yökerhotarjontaan. Me olemme käteisetön hotelli.

Comfort Hotel® Xpress Stockholm Central 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
8,8
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

8,8
10:stä
Tulos Comfort Hotel® Xpress Stockholm Central

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Aamiainen

Jotkut pitävät rauhallisista aamuhetkistä munan, pekonin, pannukakkujen ja leivonaisten äärellä. Toisilla on kiire tai he haluavat vain kahvin mukaansa. Siksi Xpressissä ei ole aamiaisbuffettia. Barceptionissamme on valikoima esimerkiksi patonkeja, wrapeja, jogurttia, smoothieita, mehua ja vastakeitettyä Reilun kaupan kahvia. Voit myös ostaa valmiin aamiaispakettimme hintaan 95 SEK.

Pysäköinti

Samassa rakennuksessa hotellin kanssa sijaitsee pysäköintitalo, jota hotellin asiakkaat saavat käyttää. Pysäköintipaikkoja on saatavilla tilan niin salliessa eikä niitä voi varata etukäteen. Hinta on 500 SEK per vuorokausi ja maksu suoritetaan pysäköintihallissa.

Aulabaari

Aulabaaristamme voit ostaa ruokaa ja juomaa, makeisia sekä välipaloja. Ota ostoksesi mukaan huoneeseesi tai istu remontoidussa aulassamme. Aulabaari on auki ympäri vuorokauden.

Aukioloajat

Jokaisena päivänä: Ympäri vuorokauden (alkoholia tarjoillaan klo 11.00 - 00.00)

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Self service station

Kirjaudu sisään hotelliin kätevässä check-in-automaatissa, ilman jonotusta.

Lazy Sunday

Me pidämme laiskoista sunnuntaiaamuista! Siksi saat pitää huoneesi sunnuntaisin klo 18 asti, ilman lisämaksua. Muista mainita vastaanottohenkilökunnalle asiasta. Ja tiesithän, että muinakin viikonpäivinä on usein mahdollista kirjautua sisään hiukan aikaisemmin tai kirjautua ulos hieman myöhemmin, lisämaksua vastaan, mikäli hotellissa on tilaa.

Lemmikkiystävällinen hotelli

Ota paras ystäväsi mukaasi matkalle! Meille lemmikit ovat tervetulleita. Veloitamme lemmikistäsi 300 SEK per vierailu, tai 400 SEK per vierailu, mikäli mukanasi on useampia nelijalkaisia ystäviä. Opaskoirasta emme tietenkään veloita mitään, kun näytät meille todistuksen. Muista ilmoittaa meille lemmikistäsi varauksen teon yhteydessä, niin voimme varmistaa, että saatte lemmikkiystävällisen huoneen.

Wi-Fi

Ensimmäisenä hotellina Pohjoismaissa voimme nyt tarjota teille 5G-verkon Comfort Hotel Xpress Stockholm Centralissa. Kaikilla asiakkaillamme on käytettävissään maksuton Wi-Fi koko hotellissa. Surffaa nyt maailman nopeimmalla yhteydellä.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 24
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.