Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® Stockholm Tukholma ,  Ruotsi

Näytä kaikki hotellit kohteessa Tukholma, Ruotsi

Clarion Hotel® Stockholm

Tukholma,  Ruotsi

Clarion Hotel Stockholm sijaitsee Södermalmilla – kaupunginosassa, joka tunnetaan baari-, ravintola- ja shoppailutarjonnastaan sekä gallerioistaan. Hotellissa on Elements Spa sekä baareja ja ravintoloita.

Clarion Hotel® Stockholm 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Haluatko hieman lisää luksusta ja tilaa tai tavallisesta poikkeavan vierailun? Paranna vierailukokemustasi varaamalla yksi upeista sviiteistämme.

Junior-sviitit

Junior-sviittimme ovat upeita kaksiosaisia huoneita, joissa on erilliset työ- ja oleskelutilat, fantastinen kylpyhuone sekä runsaasti luonnonvaloa. Kaikista huoneista löytyy leveä parivuode (ja vuodesohva) sekä LCD-TV.

New York -sviitit

Asu 50 neliön sviitissä, jossa on ylellinen kylpyhuone sekä ihastuttava oleskelutila. New York -sviiteissä on lattiasta kattoon ylettyvät panoraamaikkunat sekä näkymät Söderledenille ja Globenille.

Södersviten

Hotellin upein sviitti, Södersviten, on ainutlaatuinen sinulle, jolla on korkeat laatu-, tila- ja mukavuusvaatimukset. Södersvitenissä on kahteen kerrokseen sijoitettuna yhteensä 120 neliötä, reilut säilytys- ja työskentelytilat sekä oma terassi. Ylemmässä kerroksessa sijaitsee makuuhuone sekä kylpyhuone uskomattomalla näköalalla. Alemmasta kerroksesta löytyvät kokoushuone sohvaryhmällä sekä kokouspöytä jopa 16 henkilölle. Södersviten on lisäksi varustettu 50-tuumaisella dataesityksiin sopivalla Lava-televisiolla sekä ergonomisilla tuoleilla.

Varaa sviitti

Olet tervetullut ottamaan meihin yhteyttä, jos haluat saada lisätietoja tai tehdä varauksen. Tämän voit tehdä joko puhelimitse numerossa +46 8 462 10 10 tai sähköpostitse osoitteessa cl.stockholm@strawberry.se.

Sviittiin sisältyy

- Aamiainen

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.1.9.007 24
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden.

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.