Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® Sign Tukholma ,  Ruotsi

  • Trendigt och ljust standardrum på Hotell Sign i Stockholm
  • Elegant och stort hotellrum med utsikt över staden på Hotell Sign i Stockholm

Clarion Hotel® Sign

Tukholma,  Ruotsi

Täältä löydät valoisia hotellihuoneita skandinaavisen desgining kera, joustavia kokoustiloja, The Social Bar & Bistron sekä Selma City Span, joka tarjoaa lämmitetyn ulkouima-altaan, saunan sekä hoitoja.

Clarion Hotel® Sign 0 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
9,3
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

9,3
10:stä
Tulos Clarion Hotel® Sign

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Treenaa uudella, kestävällä, ympäristöä säästävällä kuntosalillamme, josta löydät Technogymin uusimmat laitteet. Don't wait for a sign - just sweat!

Tervetuloa uusitulle, ympäristöä säästävälle kuntosalillemme. Täältä löydät Technogymin uusimmat Artis Renew -treenilaitteet, jotka keräävät laitteissa tuotetun energian ja palauttavat sen sähköverkkoon. Kun teet kestävyystreeniä luonamme, säästämme, kierrätämme ja uusimme energiaa näiden uusien laitteiden ansiosta.

Kuntosalin varustelu

Erilaisten treenilaitteiden sekoitus on tätä päivää, hyvänä esimerkkinä tästä ovat Athletic Performance -laitteet, kuten Skillmill. Tämän lisäksi esittelemme uuden ryhmäliikuntakonseptin, Omnian (Move Train Play).

Henkilökohtainen ohjaaja – varaa tänään

Luonamme on sertifioitu ohjaaja, jolle voi varata aikoja, joko yhdeksi kerraksi tai pidemmäksi ajanjaksoksi. Voit varata ajan itsellesi tai pienelle ryhmälle. Varaa henkilökohtainen ohjaajasi lähettämällä viesti osoitteeseen pt.sign@strawberry.se

Arkkitehdin piirtämä kuntosali

Inside by Wingårdhs -arkkitehtitoimisto on suunnitellut myös kuntosalimme – jotta sinä pääsisit asiakkaanamme nauttimaan unohtumattomasta kuntoiluelämyksestä!

Ensimmäinen hotelli ympäristöystävällisellä kuntosali-standardilla

Clarion Hotel Sign on ensimmäinen Clarion Hotel -hotelleista, jossa pääsee nauttimaan uudesta, ympäristöystävällisestä kuntosali-standardista. Tämä standardi/konsepti tullaan pikkuhiljaa viemään myös ketjun muihin hotelleihin. Tämä tarkoittaa sitä, että treenin aikana tuotettu energia säilötään ja palautetaan takaisin sähköverkkoon!

Kuntosali

24/7

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.13.011 28
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.