Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Collection® Hotel Wellington Tukholma ,  Ruotsi

Clarion Collection® Hotel Wellington

Tukholma,  Ruotsi

Clarion Collection Hotel Wellington sijaitsee keskellä Östermalmia, fantastisella paikalla, Tukholman ytimessä. Aamiainen, fika ja iltapala sisältyvät hintaan joka päivä!

Clarion Collection® Hotel Wellington 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
7,0
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

7,0
10:stä
Tulos Clarion Collection® Hotel Wellington

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Clarion Collection Hotel Wellingtonissa asut rauhallisella ja suojatulla alueella, aivan Tukholman keskustassa. Hillitty sisustus, kävelyetäisyys Tukholman nähtävyyksiin ja Stureplanin laaja viihdetarjonta. Kun asut luonamme, voit nauttia aamiaisesta, fikasta ja iltapalasta joka päivä.

Sijainti

Clarion Collection Hotel Wellington sijaitsee Östermalmin sydämessä, Tukholman trendikkäimmällä alueella. Täällä asut rauhallisessa ja hiljaisessa ympäristössä, vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä Stureplanin kuhisevilta kaduilta ja kaupoilta sekä huvituksilta ja ravintoloilta. Tämän lisäksi Tukholman nähtävyydet, kuten Moderna Museet, Skansen ja Vasamuseet, sijaitsevat sopivan etäisyyden päässä hotellilta. Täältä voit lukea lisää Tukholmasta.

Fika ja iltapala sisältyvät aina huonehintaan

Me Clarion Collection Hotel Wellingtonissa haluamme tehdä asiat helpoiksi sinulle, ja tästä syystä tarjoilemme iltaisin lämpimän ruoan salaatin kera, ja iltapäivisin pientä makeaa – joka päivä. Vieraanamme kaikki tämä sisältyy luonnollisesti huonehintaan. Aamuisin katamme luonnollisesti esille suuren ja maukkaan aamiaisbuffetin. Voit lukea lisää aterioistamme ja niiden tarjoiluajoista Palvelut-välilehden takaa.

Wellingtons Gästvåning

Wellingtons Gästvåning sijaitsee erillisessä rakennuksessa, osoitteessa Skeppargatan 27, 140 metrin päässä hotellin päärakennukselta. Toinen kerros, nimeltään Östermalm, käsittää yhdeksän huonetta, joista osa on kadulle ja osa vehreälle sisäpihalle päin. Check-in tapahtuu Wellingtonissa, jossa tarjoillaan myös Evening meal. Aamiainen ja check-out ovat Gästvåningenissa.

Aulabaari

Sisääntuloaulamme viihtyisässä aulabaarissa voit nauttia kuohuvia drinkkejä sekä suosittuja katkarapuleipiämme, joihin käytetään käsin kuorittuja katkarapuja. Aula on tunnettu olohuonemaisesta tunnelmastaan, josta olemme ylpeitä.

Rentoutuminen

Rentoudu hetki viihtyisässä saunassamme. Mikäli varaat ajan vastaanotostamme, voit nauttia saunasta itseksesi, sinulle varattuna aikana. Katamme mielellämme esille kylmää juomaa ja pikkupurtavaa, jos niin toivot.

Hotelli

Täällä asut hillityssä ja elegantissa ympäristössä. Hotelli on sisustettu moderneilla huonekaluilla sekä miellyttävillä väreillä. Useilta parvekkeiltamme ja terasseiltamme on upea panoraamanäköala kaupungin kattojen ylitse. Meillä vieraillessasi löydät rauhan ja tunnet tulleesi kotiin.

Leipomosta hotelliksi

Talolla, jossa hotelli sijaitsee, on pitkä ja jännittävä historia. Se rakennettiin alun perin asuintaloksi vuonna 1938 kuuluisan arkkitehdin Ernst Grönwallin piirrosten mukaan. Katutasossa oli leipomo ja konditoria ja jonkin aikaa vastaanoton paikalla oli hansikaskauppa. Kiinteistö muutettiin hotelliksi vuonna 1967 ja se sai nimensä kuuluisan Wellingtonin herttuan mukaan.

Gästvåningenin historia

Noin 60 vuotta sitten Östermalmsvåningenissa toimi tyttökoti. Muutamaa vuotta myöhemmin kerros, jossa sijaitsi hienostokoteja, muutettiin yksinkertaisemmaksi hotelliksi, jossa oli suihkut käytävillä. Vuosien saatossa hotellia on uudistettu ja remontoitu. Vuodesta 2014 lähtien Gästvåningen on ollut osa Clarion Collection Hotel Wellingtonia.

Yhteystiedot

  • Storgatan 6 11451 Tukholma , Ruotsi

Löydä hotellille

Juna

Juna Tukholman päärautatieasemalle (Stockholm C),
jossa voit vaihtaa joko metroon tai taksiin.

Metro

Punainen linja Ropstenia tai Mörby Centrumia kohti, jää pois pysäkillä Östermalmstorg.

Arlandan lentokentältä

Arlanda Express tai lentokenttäbussi pysäkille Stockholm C,
jossa voit vaihtaa joko metroon tai taksiin.

Taksi

Suosittelemme yritystä Taxi Stockholm,
puh. +46 8 15 00 00.

Tietoja hotellista Clarion Collection Hotel Wellington

Hotellihuoneiden määrä

69 kpl – 114 vuodetta

Etäisyys lentokentältä

Arlandan lentokenttä: 45 km,
autolla noin 45 min.

Etäisyys Tukholman päärautatieasemalta (Stockholm C)

30 min kävelymatka

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.8.003 28
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.