Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Collection® Hotel Tapto Tukholma ,  Ruotsi

Clarion Collection® Hotel Tapto

Tukholma,  Ruotsi

Tervetuloa Clarion Collection Hotel Taptoon, hotellihelmeen Östermalmille, vain kivenheiton päähän Tukholman Stadionista ja ostoskaduista. Iltapala sisältyy hintaan joka ilta.

Clarion Collection® Hotel Tapto 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
8,7
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

8,7
10:stä
Tulos Clarion Collection® Hotel Tapto

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Clarion Collection Hotel Taptossa asut modernissa ympäristössä, jossa henkilökohtainen palvelu on korkeassa arvossa. Olemme sisustaneet hotellimme pehmeillä väreillä ja luoneet epävirallisen tunnelman, jotta se olisi kotoisa, eikä liian hotellimainen. Aamiainen, fika ja iltapala kuuluvat aina huonehintaan, kun asut luonamme.

Kunnostuksia tammikuun aikana

Teemme pieniä kunnostuksia muutamiin huoneistamme ja toivomme, että lopputuloksesta tulee upeaakin upeampi. Nämä kunnostukset tapahtuvat tammikuun aikana ja luonnollisesti ainoastaan päiväsaikaan. Me toivomme, että teillä on kärsivällisyyttä ja ymmärrystä asiaan liittyen ja että tulette nauttimaan vierailustanne luonamme.

Keskeinen sijainti rauhallisella alueella

Clarion Collection Hotel Tapto sijaitsee rauhallisella ja vehreällä Östermalmin alueella keskellä Tukholmaa. Kaupunginosassa on suuri valikoima tyylikkäitä kauppoja sekä trendikkäitä ravintoloita, ja Tukholman stadion sijaitsee aivan kivenheiton päässä. Tämän lisäksi Tukholman suurimmat nähtävyydet, kuten Junibacken ja Vasamuseet, sijaitsevat aivan lähellä. Täältä voit lukea lisää Tukholmasta.

Fika ja iltapala sisältyvät huonehintaan

Aamiainen sisältyy luonnollisesti huonehintaan, kun asut luonamme. Iltapäivisin tarjoilemme myös fika ja illalla iltapala. Lisätietoja aterioista löydät Palvelut-välilehden takaa.

Aulabaari

Aulabaarissamme voit istuutua ja juoda kupin kahvia eller kjøpe vin og andre drikkevarer. Täällä on myös yksinkertaisempi ruokalista, jolta löytyy pienempiä annoksia.

Kokoushuoneet

Meillä on kaksi kokoushuonetta, joissa on tilaa jopa 25 henkilölle. Lue lisää kokoushuoneistamme täältä.

Relax

Uudenaikaisesti sisustettu rentoutumisosastomme tarjoaa rennon tunnelman. Täältä löydät höyrysaunan, kuivasaunan ja rentoutumisalueen. Rentoutumisosaston yhteydestä löytyy myös mini-kuntosali.

Hotellin historia

Nimi Tapto on peräisin armeijan käskystä ”lepo”. Hotelli aloitti aikoinaan toimintansa majoittamalla vieraita lähistöllä sijaitsevasta Försvarshögkvarteretista. Rakennuksen ympäristöstä löytyy pilkahduksia ruotsalaisesta armeijamaailmasta pienten näyttelyiden ja teosten muodossa. Teoksia on olemassa aina 1600-luvulta lähtien meidän päiviimme saakka.

Yhteystiedot

  • Puhelin: +46 8 664 50 00
  • Faksi: +46 8 664 07 00
  • Sähköposti: cc.tapto@strawberry.se
  • Yritystunnus: 556424-4928
  • Jungfrugatan 57 11531 Tukholma , Ruotsi

Löydä hotellille

Bussi

Paikallisbussi nro 1 tai 4
pysäkille Jungfrugatan.

Metro

Punainen linja suuntaan Mörby centrum, jää pois pysäkillä Stadion.

Arlandan lentokentältä

Arlanda Express tai Flygbuss pysäkille Stockholm C, jossa
vaihto paikallisbussiin, metroon tai taksiin.

Taksi

Suosittelemme yritystä Taxi Stockholm,
puhelin +468-15 00 00.

Tietoja hotellista Clarion Collection Hotel Tapto

Hotellihuoneiden määrä

140 kpl – 260 vuodetta

Kokoustilojen määrä

2 kpl – tilaa jopa 25 hengelle

Etäisyys lentokentältä

Arlandan lentokenttä: 45 km,
noin 45 min autolla.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.8.003 25
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.