Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Collection® Hotel Magasinet Trelleborg ,  Ruotsi

Clarion Collection® Hotel Magasinet

Trelleborg,  Ruotsi

Trelleborgin keskustassa, sataman tuntumassa ja kävelyetäisyydellä ostosmahdollisuuksista, ravintoloista sekä nähtävyyksistä sijaitsee Clarion Collection Hotel Magasinet! Intensiivinen hotelli vanhassa makasiinissa, joka on peräisin vuodelta 1904.

Clarion Collection® Hotel Magasinet 3,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
8,6
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

8,6
10:stä
Tulos Clarion Collection® Hotel Magasinet

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

  • Clarion Hotelleissa on aamupalalla aina tarjolla tuoretta leipää

Aamiainen

Onko olemassa parempaa tapaa aloittaa päivä kuin runsas, hyvä ja terveellinen aamiainen? Tuskinpa! Tule ja nauti kanssamme.

Aamiainen tarjoillaan:

Maanantai - perjantai: 06:30 – 09:30
Lauantai - sunnuntai: 07:00 - 10:00

Aamiaistarjoilullamme on vaihtelevat aukioloajat kesäaikana ja juhlapyhinä. Ota yhteyttä saadaksesi ajankohtaiset aukioloajat.

  • Pysäköintimahdollisuudet Clarion Hotelleissa

Pysäköinti

Saavutko autolla? Hotelli tarjoaa pysäköintipaikkoja hintaan 105 SEK/vuorokausi. Pysäköintipaikat sijaitsevat aivan hotellin vieressä ja ne voidaan varata puhelimitse hotellin vastaanotosta numerosta +46 410 188 99 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen cc.magasinet@strawberry.se.

Mikäli hotellin pysäköintipaikat ovat varattuja, voit helposti pysäköidä Aimo Parkin pysäköintihalliin, joka sijaitsee hotellista itään päin.

  • Clarion Collection -hotelleissa voit joka päivä nauttia herkullisista makupaloista kahvin kera

Fika

Sweet tooth? Joka iltapäivä voit nauttia herkuista klo 15.00-17.00. Nauti kahvista, teestä ja pikkupurtavasta. Enjoy!

Fika tarjoillaan:

Päivittäin: 15.00 – 17.00

Tarjoilullamme on vaihtelevat aukioloajat kesäaikana ja juhlapyhinä. Ota yhteyttä hotelliin saadaksesi ajankohtaiset aukioloajat.

  • Clarion Collection -hotelleissa tarjoillaan joka ilta ilmainen Evening Meal

Iltapala

Mistä ikinä pidätkään, luonamme löydät aina jotakin sopivaa! Joka ilta voit nauttia lämmintä ruokaa salaatin ja kotitekoisen leivän kera. It`s on us!

Iltapala tarjoillaan:

Kaikki päivät: 18.00 - 20.00

Iltapalatarjoilullamme on vaihtelevat aukioloajat kesäaikana ja juhlapyhinä. Ota yhteyttä meihin saadaksesi ajankohtaiset aukioloajat.

  • Eläinystävällisiä huoneita Clarion Hotelleissa

Our furry friends

Ota paras ystäväsi mukaasi matkalle! Meille lemmikit ovat tervetulleita. Veloitamme lemmikistäsi 300 SEK per vierailu, tai 400 SEK per vierailu, mikäli mukanasi on useampia nelijalkaisia ystäviä. Opaskoirasta emme tietenkään veloita mitään, kun näytät meille todistuksen. Muista ilmoittaa meille lemmikistäsi varauksen teon yhteydessä, niin voimme varmistaa, että saatte lemmikkiystävällisen huoneen.

  • Wi-Fi Clarion Hotelleissa

Wi-Fi

Meillä on Wi-Fi koko rakennuksessa. Asettaudu minne haluat ja surffaa niin kauan kuin haluat - it’s free! Sisäänkirjautumistiedot saat vastaanotosta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.8.003 27
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.